Rolling Square GaN Oplader 100W - 2x USB-C poort

4619008
69.99
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Rolling Square GaN Oplader 100W - 2x USB-C poort
69.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

RollingSquare - GaN Oplader - 100W

Wil je snel en efficiënt al je apparaten opladen zonder gedoe met meerdere opladers? De RollingSquare GaN Oplader 100W is de oplossing waar je naar op zoek bent. Deze krachtige oplader met twee USB-C-poorten biedt ongeëvenaarde prestaties en is de ideale metgezel voor zowel thuisgebruik als onderweg. In deze tekst zullen we je alles vertellen over de voordelen en specificaties van de RollingSquare GaN charger 100W. 

De voordelen van de GaN Oplader 100W van RollingSquare: 

  • Twee apparaten tegelijk opladen 
  • Snel een volle batterij 
  • 2 USB-C Poorten  
  • Voorzien van de nieuwste GaN technologie  
  • Compact  

Snel en Krachtig Opladen met de RollingSquare GaN Oplader 100W 

De RollingSquare GaN Oplader 100W is een revolutie op het gebied van opladen. Dankzij de nieuwste Gallium Nitride (GaN) technologie biedt deze oplader ongekende kracht en snelheid. Of je nu je smartphone, tablet, laptop, of andere apparaten wilt opladen, deze oplader doet het met gemak. 

Twee USB-C-Poorten voor ultieme veelzijdigheid 

Een van de meest opvallende kenmerken van deze oplader is het feit dat hij twee USB-C-poorten heeft. Hierdoor kun je moeiteloos twee apparaten tegelijk opladen. Of je nu je telefoon en laptop tegelijk wilt opladen, of een apparaat met een USB-C-poort en een ander met een USB-C-poort, deze oplader biedt ultieme flexibiliteit. 

Compatibiliteit met Verschillende Apparaten 

De RollingSquare GaN Charger 100W is compatibel met een breed scala aan apparaten. Of je nu een Android-gebruiker bent of een Apple-liefhebber, deze oplader werkt naadloos met vrijwel alle moderne elektronica. Dit betekent dat je slechts één oplader nodig hebt voor al je apparaten, wat ruimte bespaart en gedoe met meerdere opladers voorkomt. 

Compact en Draagbaar Ontwerp 

Het compacte ontwerp van deze oplader maakt hem ideaal voor zowel thuisgebruik als onderweg. Hij past moeiteloos in je tas of rugzak, waardoor je altijd en overal snel kunt opladen. Of je nu op reis bent of gewoon thuis, deze oplader is altijd binnen handbereik. 

Energiezuinig en Milieuvriendelijk 

De RollingSquare GaN Oplader 100W is niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig. Hij heeft een hoog rendement en minimaliseert verspilling van energie, waardoor je niet alleen snel kunt opladen, maar ook milieubewust bezig bent. 

Veilig en Betrouwbaar Opladen 

Veiligheid staat voorop bij deze oplader. Hij is voorzien van meerdere beveiligingen om oververhitting, overstroom en kortsluiting te voorkomen, wat betekent dat je apparaten altijd veilig worden opgeladen. 

Geniet van Ongekende Snelheid en Gemak met de RollingSquare GaN Oplader 100W 

Kortom, de RollingSquare GaN Oplader 100W is de perfecte keuze voor iedereen die snel en efficiënt wil opladen. Met zijn twee USB-C-poorten, compatibiliteit met diverse apparaten, compacte ontwerp en energiezuinigheid, biedt deze oplader ongekend gemak en prestaties. Zeg vaarwel tegen het gedoe van meerdere opladers en verwelkom de toekomst van opladen met de RollingSquare GaN Charger 100W. Bestel hem vandaag nog en ervaar de kracht van snel opladen op een geheel nieuw niveau. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Rolling Square
  • EAN: 7640170467345
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten