Rolling Square - TAU Mini Powerbank

4635823
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Rolling Square - TAU Mini Powerbank
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Rolling Square - TAU - Kleine Powerbank - Groen - 3 in 1 sleutelbos powerbank - 1400 mAh

Wil je altijd en overal toegang hebben tot extra stroom voor je apparaten, en dat allemaal vanaf je sleutelhanger? De RollingSquare TAU kleine powerbank - Groen is de ultieme draagbare oplader die je met gemak overal mee naartoe kunt nemen. Deze compacte en handige powerbank is perfect voor noodgevallen en momenten waarop je smartphone, tablet of andere gadgets dreigen leeg te raken. In deze tekst nemen we je mee in de voordelen en specificaties van de TAU mini powerbank - Groen. 

De Voordelen van de TAU Compacte Powerbank van RollingSquare  

  • Micro-USB, Lightning én USB-C aansluiting 
  • Altijd bij de hand 
  • Compact 
Altijd en Overal Opladen met Gemak 

Met de TAU mini powerbank - Groen heb je de vrijheid om je apparaten op te laden waar je maar wilt, zonder gedoe met grote en zware powerbanks. Dankzij het compacte ontwerp kun je deze powerbank aan je sleutelhanger bevestigen en heb je altijd toegang tot extra stroom, waar je ook bent. 

Ingebouwde 3-in-1 Kabel 

Een van de meest opvallende kenmerken van de TAU mini powerbank - Groen is de geïntegreerde 3-in-1 kabel. Hiermee kun je zowel apparaten met een micro-USB-, USB-C- als Lightning-poort opladen, zonder dat je extra kabels hoeft mee te nemen. Deze alles-in-één oplossing is ideaal voor mensen die meerdere apparaten met zich meedragen. 

Compact en Lichtgewicht Ontwerp 

Het compacte en lichte ontwerp van deze powerbank maakt hem ideaal voor dagelijks gebruik. Je merkt amper dat hij aan je sleutelbos hangt totdat je hem nodig hebt. Met afmetingen van slechts enkele centimeters past hij perfect in je broekzak of handtas. 

Krachtige Noodstroom 

De TAU mini powerbank - Groen is ontworpen met noodgevallen in gedachten. Met een capaciteit van 1.000 milliampère-uur (mAh) levert hij voldoende stroom om je smartphone een boost te geven wanneer je batterij bijna leeg is. Het kan net het verschil maken tussen bereikbaar blijven of zonder stroom zitten. 

Eenvoudig Opladen en Gebruiken 

Het gebruik van de TAU kleine powerbank - Groen is uiterst eenvoudig. Je hoeft alleen maar de geïntegreerde kabel uit te klappen, de juiste connector te kiezen en je apparaat aan te sluiten. Hierdoor kun je snel en efficiënt opladen, zelfs als je onderweg bent. 

Ideaal voor Reizen en Buitenshuis 

Deze mini powerbank is de ideale metgezel voor reizigers en liefhebbers van buitenactiviteiten. Of je nu een avontuurlijke reis maakt of gewoon een dagje de natuur in gaat, je hebt altijd toegang tot extra stroom voor je gadgets. 

Stijlvol en Duurzaam Ontwerp 

De TAU mini powerbank - Groen is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het groene ontwerp geeft hem een frisse en eigentijdse uitstraling. Bovendien is de powerbank gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. 

In conclusie is de TAU compacte powerbank - Groen de perfecte oplossing voor iedereen die altijd en overal extra stroom nodig heeft. Met zijn geïntegreerde kabel, compacte ontwerp en krachtige noodstroom is hij ideaal voor noodgevallen en momenten waarop je niet zonder stroom wilt zitten. Bestel de TAU mini powerbank - Groen vandaag nog en voeg een handige en stijlvolle accessoire toe aan je sleutelbos. Het is de perfecte oplossing voor mensen die onderweg zijn en altijd verbonden willen blijven. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Rolling Square
  • Verpakkingsinhoud: 1x Rolling Square - TAU Mini Powerbank
  • EAN: 7640170465037
  • Kleur: Groen
  • Afmeting (cm): 6x4,5x1,2 (LxBxH)
  • Batterij capaciteit (mAh): 4999
  • Voltage: 5.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten