Rolling Square - TAU Mini Powerbank

4635822
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Rolling Square - TAU Mini Powerbank
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Rolling Square - TAU - Powerbank voor aan je Sleutelbos - Zwart - 3 in 1 - 1400 mAh

Wil je altijd en overal stroom bij de hand hebben om je apparaten op te laden? De RollingSquare TAU powerbank voor aan je sleutelbos - Zwart is de ideale oplossing. Deze compacte en stijlvolle powerbank past moeiteloos aan je sleutelhanger en zorgt ervoor dat je nooit meer met een lege batterij zit, waar je ook bent. In deze tekst ontdek je de voordelen en specificaties van de TAU mini powerbank - Zwart. 

De Voordelen van de TAU Powerbank voor aan je sleutelbos van RollingSquare  

  • Micro-USB, Lightning én USB-C aansluiting 
  • Altijd bij de hand 
  • Compact 
Altijd en Overal Stroom 

Met de TAU mini powerbank - Zwart heb je de vrijheid om je apparaten overal op te laden, zonder gedoe met grote en zware powerbanks. Dankzij het handige ontwerp kun je deze powerbank aan je sleutelhanger bevestigen en heb je altijd extra stroom binnen handbereik. Of je nu onderweg bent, op kantoor zit of een dagje uit bent, deze powerbank zorgt ervoor dat je altijd bereikbaar blijft. 

Geïntegreerde 3-in-1 Kabel 

Een van de meest opvallende kenmerken van de TAU compact powerbank - Zwart is de geïntegreerde 3-in-1 kabel. Hiermee kun je zowel apparaten met een micro-USB-, USB-C- als Lightning-poort opladen, zonder dat je extra kabels hoeft mee te nemen. Dit maakt deze powerbank tot een alles-in-één oplossing voor al je oplaadbehoeften. 

Compact en Lichtgewicht Ontwerp 

Het compacte en lichte ontwerp van de TAU kleine powerbank - Zwart maakt hem ideaal voor dagelijks gebruik. Met afmetingen vergelijkbaar met een sleutelhanger past hij gemakkelijk in je broekzak, handtas of aan je sleutelbos. Hierdoor kun je hem altijd met je meedragen zonder extra gewicht of ruimte in te nemen. 

Krachtige Noodstroom 

Ondanks zijn kleine formaat heeft de TAU mini powerbank - Zwart een capaciteit van 1.000 milliampère-uur (mAh). Dit betekent dat je je smartphone een flinke boost kunt geven wanneer de batterij bijna leeg is. Het kan het verschil maken tussen bereikbaar blijven of zonder stroom zitten, vooral in noodgevallen. 

Eenvoudig Opladen en Gebruiken 

Het gebruik van de TAU powerbank - Zwart is uiterst eenvoudig. Je klapt gewoon de geïntegreerde kabel uit, kiest de juiste connector en sluit je apparaat aan. Hierdoor kun je snel en efficiënt opladen, zelfs als je onderweg bent. 

Ideaal voor Reizen en Buitenshuis 

Deze mini powerbank is de ideale metgezel voor reizigers en liefhebbers van buitenactiviteiten. Of je nu een weekendje weg gaat, gaat wandelen in de natuur of gewoon een drukke dag hebt, je hebt altijd stroom bij de hand voor je gadgets. 

Stijlvol en Duurzaam Ontwerp 

Naast zijn functionaliteit heeft de TAU powerbank - Zwart ook een stijlvol ontwerp. Het zwarte design geeft hem een moderne uitstraling die bij elke outfit past. Bovendien is de powerbank gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. 

In conclusie is de TAU mini powerbank - Zwart de perfecte oplossing voor mensen die altijd en overal extra stroom bij de hand willen hebben. Met zijn geïntegreerde kabel, compacte ontwerp en krachtige noodstroom is hij ideaal voor noodgevallen en momenten waarop je niet zonder stroom wilt zitten. Bestel de TAU kleine powerbank - Zwart vandaag nog en voeg een handige en stijlvolle accessoire toe aan je sleutelhanger. Het is de perfecte oplossing voor mensen die altijd onderweg zijn en altijd bereikbaar willen blijven. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Rolling Square
  • Verpakkingsinhoud: 1x Rolling Square - TAU Mini Powerbank
  • EAN: 7640170465013
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 6x4,5x1,2 (LxBxH)
  • Batterij capaciteit (mAh): 4999
  • Voltage: 5.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten