Rolling Square - TAU Mini Powerbank

4635821
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Rolling Square - TAU Mini Powerbank
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Rolling Square - TAU - Mini Powerbank - Wit - 3 in 1 Sleutelbos Powerbank - 1400 mAh

Ben je op zoek naar een handige en stijlvolle oplossing om altijd extra stroom bij de hand te hebben? De RollingSquare TAU mini powerbank - Wit is een compacte en krachtige draagbare oplader die perfect aan je sleutelhanger past. Met deze mini powerbank kun je altijd en overal je smartphone, tablet, draadloze oordopjes en andere apparaten opladen. In deze tekst ontdek je de voordelen en specificaties van de TAU mini powerbank - Wit." 

De Voordelen van de TAU Powerbank van RollingSquare  

  • Micro-USB, Lightning én USB-C aansluiting 
  • Altijd bij de hand 
  • Compact 
Altijd Stroom Binnen Handbereik 

De TAU mini powerbank - Wit is ontworpen voor mensen die onderweg zijn en altijd bereikbaar willen blijven. Dankzij het handige ontwerp kun je deze powerbank aan je sleutelhanger bevestigen en heb je altijd extra stroom binnen handbereik. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje uit bent of op reis gaat, deze powerbank zorgt ervoor dat je nooit meer met een lege batterij zit. 

Geïntegreerde 3-in-1 Kabel 

Een van de meest opvallende kenmerken van de TAU sleutelbos powerbank - Wit is de geïntegreerde 3-in-1 kabel. Deze kabel is compatibel met apparaten die een micro-USB, USB-C of Lightning-poort hebben, wat betekent dat je de meeste smartphones en tablets kunt opladen zonder extra kabels mee te hoeven nemen. Het maakt deze powerbank tot een alles-in-één oplossing voor al je oplaadbehoeften.  

Compact en Lichtgewicht Ontwerp 

Het compacte ontwerp van de TAU mini powerbank - Wit maakt hem ideaal voor dagelijks gebruik. Met afmetingen die vergelijkbaar zijn met een sleutelhanger, past hij gemakkelijk in je broekzak, handtas of aan je sleutelbos. Hierdoor kun je hem altijd met je meedragen zonder extra gewicht of ruimte in te nemen. 

Krachtige Noodstroom 

Ondanks zijn kleine formaat heeft de TAU kleine powerbank - Wit een capaciteit van 1.000 milliampère-uur (mAh). Hiermee kun je je smartphone een flinke boost geven wanneer de batterij bijna leeg is. Het is de ideale oplossing voor noodgevallen en momenten waarop je geen stopcontact in de buurt hebt. 

Eenvoudig Opladen en Gebruiken 

Het gebruik van deze mini powerbank is uiterst eenvoudig. Je klapt eenvoudig de geïntegreerde kabel uit, kiest de juiste connector en sluit je apparaat aan. Hierdoor kun je snel en efficiënt opladen, zelfs als je onderweg bent. 

Ideaal voor Reizen en Buitenshuis 

De TAU compacte powerbank - Wit is de perfecte metgezel voor reizigers en liefhebbers van buitenactiviteiten. Of je nu een weekendje weg gaat, een wandeling maakt in de natuur of gewoon een drukke dag hebt, deze powerbank zorgt ervoor dat je altijd stroom hebt voor je gadgets. 

Stijlvol en Duurzaam Ontwerp 

Naast zijn functionaliteit heeft de TAU mini powerbank - Wit ook een stijlvol ontwerp. De witte kleur geeft hem een frisse uitstraling die bij elke outfit past. 

In conclusie is de TAU kleine powerbank - Wit de perfecte oplossing voor mensen die altijd en overal extra stroom bij de hand willen hebben. Met zijn geïntegreerde kabel, compacte ontwerp en krachtige noodstroom is hij ideaal voor noodgevallen en momenten waarop je niet zonder stroom wilt zitten. Bestel de TAU sleutelbos powerbank - Wit vandaag nog en voeg een handige en stijlvolle accessoire toe aan je sleutelhanger. Het is de perfecte oplossing voor mensen die altijd onderweg zijn en altijd bereikbaar willen blijven. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Rolling Square
  • Verpakkingsinhoud: 1x Rolling Square - TAU Mini Powerbank
  • EAN: 7640170465020
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 6x4,5x1,2 (LxBxH)
  • Batterij capaciteit (mAh): 4999
  • Voltage: 5.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten