Rolling Square - Powerbank 20000 mAh

4635824
49.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Rolling Square - Powerbank 20000 mAh
49.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

RollingSquare - Powerbank - 20000 mAh - USB-C en USB-A input - Quick Charge - 20W Snellader

Wil je nooit meer met een lege batterij zitten, waar je ook bent? De RollingSquare Powerbank 20000 mAh met USB-C en USB-A is de ultieme oplossing voor altijd en overal opladen. Met deze krachtige draagbare oplader heb je de vrijheid om je apparaten onderweg, op reis of gewoon thuis van stroom te voorzien. In deze tekst nemen we je mee in de voordelen en specificaties van de RollingSquare Powerbank 20000 mAh. 

De Voordelen van de Powerbank 20000 mAh van RollingSquare 

  • Krachtig ontwerp  
  • Compact & minimaal design 
  • Inclusief LED-scherm met batterijpercentage 
  • Handig tijdens reizen, vakanties en meer 
  • Licht van gewicht 
  • Stijlvol uiterlijk 
  • USB-A en USB-C poort 
Grote Capaciteit voor Langdurige Energie 

De RollingSquare Powerbank 20000 mAh is uitgerust met een indrukwekkende batterijcapaciteit van 20.000 milliampère-uur (mAh). Dit betekent dat je je smartphone, tablet, draadloze oordopjes en andere apparaten meerdere keren kunt opladen voordat de powerbank zelf opgeladen moet worden. Zo ben je altijd en overal voorbereid op lege batterijen. 

Universele Compatibiliteit met USB-C en USB-A 

Deze powerbank is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne gebruikers. Met zowel een USB-C- als een USB-A-poort is hij compatibel met een breed scala aan apparaten, ongeacht het merk of model. Hierdoor kun je meerdere apparaten tegelijk opladen, wat ideaal is als je bijvoorbeeld je smartphone en tablet wilt opladen. 

Snel Opladen met USB-C Power Delivery 

Dankzij de USB-C Power Delivery (PD) technologie laadt deze powerbank je apparaten sneller op dan ooit tevoren. Dit is vooral handig als je weinig tijd hebt en snel weer gebruik wilt maken van je elektronica. Met de RollingSquare Powerbank 20000 mAh hoef je nooit lang te wachten. 

Compact en Draagbaar Ontwerp 

Een van de grootste voordelen van deze powerbank is zijn compacte en lichte ontwerp. Met zijn handzame formaat past hij gemakkelijk in je tas, rugzak of zelfs je zak. Hierdoor kun je altijd en overal je powerbank meenemen, zodat je nooit zonder stroom zit. 

Veilig en Betrouwbaar Opladen 

Veiligheid staat voorop bij RollingSquare, en dat geldt ook voor deze powerbank. Hij is voorzien van beveiligingen tegen oververhitting, overstroom en kortsluiting om ervoor te zorgen dat je apparaten altijd veilig worden opgeladen. Je kunt met een gerust hart je elektronica aan deze powerbank toevertrouwen. 

LED-indicator voor Batterijniveau 

De RollingSquare Powerbank 20000 mAh is voorzien van een handige LED-indicator die het batterijniveau aangeeft. Hierdoor weet je altijd precies hoeveel stroom je nog beschikbaar hebt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Ideaal voor Onderweg en op Reis 

Dankzij zijn draagbare formaat en snelle laadmogelijkheden is deze powerbank de ideale metgezel voor onderweg en op reis. Of je nu een lange vliegreis maakt, een roadtrip plant of gewoon veel onderweg bent, deze powerbank zorgt ervoor dat je apparaten altijd klaar zijn voor gebruik.  

In conclusie is de RollingSquare Powerbank 20000 mAh de ideale metgezel voor iedereen die altijd en overal opgeladen wil blijven. Met zijn hoge capaciteit, universele compatibiliteit, snelle oplaadmogelijkheden en compacte ontwerp, biedt deze powerbank alles wat je nodig hebt. Bestel de RollingSquare Powerbank 20000 mAh vandaag nog en ervaar het gemak van nooit meer met een lege batterij te zitten. Het is de investering meer dan waard voor wie waarde hecht aan snelheid en betrouwbaarheid. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Rolling Square
  • Verpakkingsinhoud: 1x Rolling Square - Powerbank 20000 mAh
  • EAN: 7640170467437
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 8x12x2,8 (LxBxH)
  • Batterij capaciteit (mAh): 20000
  • Voltage: 12.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten