Rolling Square - inCharge 6 Max

4619021
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Rolling Square - inCharge 6 Max
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Altijd Verbonden met de inCharge 6 Max - De 1,5 Meter Lange kabel voor Al Je Apparaten! 

Wil je nooit meer gedoe met te korte oplaadkabels? De inCharge 6 Max is de oplossing voor al je oplaadbehoeften. Met zijn royale lengte van 1,5 meter kun je jouw apparaten eenvoudig opladen, zelfs als het stopcontact verder weg is. In deze tekst ontdek je waarom de inCharge 6 Max een must-have is voor iedereen die altijd verbonden wil blijven, en waarom deze kabel de perfecte aanvulling is voor je collectie oplaadkabels. 

Voordelen van de inCharge 6 Max 

  • 1,5 meter lengte voor optimale bewegingsvrijheid 
  • 6 verschillende aansluitmogelijkheden 
  • Compatibel met een breed scala aan apparaten 
  • Snel opladen en gegevens synchroniseren 
  • Robuuste bouwkwaliteit voor duurzaamheid 
1,5 Meter Lengte: Altijd Binnen Handbereik 

De inCharge 6 Max is speciaal ontworpen om je bewegingsvrijheid te geven. Met een indrukwekkende lengte van 1,5 meter kun je je apparaten opladen terwijl je comfortabel op de bank zit, aan je bureau werkt of zelfs in bed ligt. Je hoeft niet langer dicht bij het stopcontact te blijven, want deze kabel reikt altijd waar je hem nodig hebt. 

Compatibiliteit met Verschillende Apparaten 

De inCharge 6 Max biedt veelzijdige compatibiliteit. Met zijn 6-in-1 ontwerp kun je zowel Apple- als Android-apparaten opladen. Of je nu een iPhone, Samsung, Huawei of andere apparaten hebt, deze kabel heeft je gedekt. De kabel bevat USB, USB-C, en Lightning aansluitingen, waardoor je vrijwel elk apparaat moeiteloos kunt opladen. 

Snel Opladen en Synchroniseren 

De inCharge 6 Max is niet alleen een oplaadkabel, maar ook een synchronisatiekabel. Hiermee kun je eenvoudig gegevens overzetten tussen je apparaten en je computer. Of het nu gaat om het overbrengen van foto's, video's of andere bestanden, deze kabel maakt het gemakkelijk. 

Robuuste Bouwkwaliteit 

Deze kabel is gebouwd om lang mee te gaan. De inCharge 6 Max heeft een metalen behuizing die zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. De uiteinden zijn gemaakt van TPU om te voorkomen dat de kabel buigt of breekt bij veelvuldig gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat deze kabel je apparaten veilig oplaadt. 

Bespaar Tijd 

Met de inCharge 6 Max hoef je nooit meer te investeren in meerdere kabels van verschillende lengtes. Deze ene kabel is geschikt voor al je behoeften, of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent. Het is een geweldige aanvulling op je collectie oplaadkabels en helpt je tijd te besparen. 

Bestel de inCharge 6 Max Nu 

Wil je altijd verbonden blijven en je apparaten moeiteloos opladen, waar je ook bent? Dan is de inCharge 6 Max de kabel die je nodig hebt. Met zijn indrukwekkende lengte, compatibiliteit met verschillende apparaten en robuuste bouwkwaliteit, is deze kabel een slimme investering. Bestel de inCharge 6 Max nu en ervaar het gemak van een lange oplaadkabel voor al je apparaten. Klik op de onderstaande link om je exemplaar te bestellen en geniet van een betere oplaadervaring. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Rolling Square
  • EAN: 7640170469455
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten