Retro poster - 100 english football teams kraskaart

4504105
23.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
The-Retro-Family
4,1 Sterren
Retro poster - 100 english football teams kraskaart
23.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Retro poster - 100 English Football Teams Kraskaart

Het ultieme cadeau voor de voetbalpurist is deze Bucket List Poster - 100 Football Teams Kraskaart van Gift Republic. De poster is samengesteld met Engelse voetbalclubs die je als voetbalfan zeker een keer bezocht moet hebben. Ieder van deze Engelse voetbalteams heeft zijn eigen cultuur,sfeer en beleving dankzij de rijke clubhistorie en trouwe aanhang. Bezoek de voetbalclubs uit de Premier League met de overweldigende stadions als Liverpool,Chelsea en Manchester United. Of neem eens een kijkje bij de Engelse profclubs uit de lagere divisies met kleinere gezellige stadions waar je heerlijk kunt meezingen met andere voetbalfans terwijl je geniet van een echte Engelse pint bier.

Duik in de opwindende wereld van het Engelse voetbal met de Retro Poster - 100 Engelse Voetbalteams Kraskaart. Deze unieke kraskaart neemt je mee op een reis langs de meest iconische voetbalclubs van Engeland en stelt je in staat om je eigen voetbalavonturen bij te houden.


Kraskaart met 100 Engelse voetbalteams - Een nostalgische reis door de voetbalgeschiedenisDeze prachtige retro poster,met een stijlvol design geïnspireerd op vintage kaarten,toont 100 legendarische Engelse voetbalteams die je kunt ontdekken en krassen naarmate je ze volgt. Telkens wanneer je een voetbalwedstrijd bijwoont of een nieuwe club steunt,krab je voorzichtig het gouden laagje weg om de naam van de club eronder te onthullen,wat resulteert in een visueel verbluffende en persoonlijke decoratie voor je voetbalkamer.
Belangrijkste kenmerken:

  • 100 Engelse Voetbalteams: Ontdek en houd bij welke clubs je hebt gesteund.
  • Stijlvol Retro Design: Het kunstwerk voegt een vleugje vintage stijl toe aan je interieur.
  • Hoogwaardige Kwaliteit: Deze kraskaart is met zorg vervaardigd voor langdurig voetbalplezier.

Of je nu een fanatieke voetbalsupporter bent of gewoon graag Engels voetbal wilt verkennen,de Retro Poster - 100 Engelse Voetbalteams Kraskaart biedt een leuke manier om je passie voor het spel te uiten en je voetbalkamer te verfraaien. 

Specificaties 
  • Merk: Gift Republic
  • Soort: Bucketlist kraskaart poster
  • Afmetingen: 60 x 42 cm
  • 100 voetbalclubs

Productspecificaties

  • Merk: Cortina
  • EAN: 5056004324609

Beoordelingen

Gesponsorde producten