Red Dead Redemption - Nintendo Switch

4355733
44.41
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Red Dead Redemption - Nintendo Switch
44.41
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Betreed het meedogenloze Wilde Westen op je Nintendo Switch met Red Dead Redemption!

Stap in de wereld van revolverhelden, outlaws en avonturen! Deze meesterlijke open-wereldgame van Rockstar Games neemt je mee op een onvergetelijke reis door het ruige landschap van het Wilde Westen, waar je jezelf zult vinden te midden van spannende en meeslepende verhalen.

Word een outlaw in het Wilde Westen

Volg het verhaal van de voormalige outlaw John Marston, die door de federale politie gedwongen wordt om zijn oude bendeleden op te sporen. Beleef Marstons meeslepende reis door het uitgestrekte Wilde Westen van Amerika en Mexico en help hem zijn gewelddadige verleden achter zich te laten.

Dynamische missies en gameplay

Neem deel aan intense vuurgevechten, achtervolgingen te paard en dynamische missies die je vaardigheden op de proef stellen. Gebruik een arsenaal aan authentieke wapens en gadgets om je vijanden te verslaan en je doelen te bereiken.

Inclusief Undead Nightmare en andere bonuscontent

Red Dead Redemption bundelt de epische singleplayer-ervaring van Red Dead Redemption en het angstaanjagende Undead Nightmare-verhaal, waarin de wereld van Red Dead Redemption wordt overspoeld door een angstaanjagende zombiehorde. Bereid je voor op een apocalyptische overlevingsstrijd terwijl je de wildernis probeert te temmen. Bovendien heeft de game een schat aan bonuscontent van de Game of the Year Edition en meer!

Beleef het Wilde Westen onderweg

Met de Nintendo Switch kun je Red Dead Redemption altijd en overal spelen. Of je nu thuis bent of onderweg, dompel jezelf onder in het avontuur en beleef het Wilde Westen zoals nooit tevoren!

Klaar om het avontuur van Red Dead Redemption te ervaren? Bestel vandaag nog en dompel jezelf onder in een avontuur vol actie, drama en onvergetelijke momenten als outlaw!

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk gameplay van Red Dead Redemption!

Productspecificaties

  • Merk: Rockstar Games
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Rockstar Games
  • EAN: 0045496479497
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten