Realme GT 6 - 512GB - Fluid Silver

4692705
685.00
Je kunt 137 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,4 Sterren
Realme GT 6 - 512GB - Fluid Silver
685.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ervaar de perfecte combinatie van kracht en elegantie met de Realme GT6. Deze smartphone is ontworpen voor gebruikers die geen compromissen willen sluiten op het gebied van prestaties en design. De Realme GT6 brengt topklasse specificaties en innovatieve technologieën naar je vingertoppen.

Ultieme Snelheid en Prestaties
Aangedreven door de nieuwste Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-processor, levert de Realme GT6 ongeëvenaarde snelheid en soepelheid, of je nu aan het gamen bent, meerdere apps tegelijkertijd gebruikt, of geniet van multimedia.

Schitterend Beeldscherm
Laat je meeslepen door het verbluffende 6.8-inch Super AMOLED-scherm met een 144Hz verversingssnelheid en een scherpe QHD+ resolutie. Elke scroll, swipe, en animatie ziet er zijdezacht uit, en de levendige kleuren en diepe contrasten brengen je content tot leven. Of je nu films kijkt, games speelt, of door je foto's bladert, de Realme GT6 zorgt voor een visuele ervaring die je niet snel zult vergeten.

Professionele Camera's
Leg elk moment vast in ongelooflijke details met de veelzijdige triple-camera setup aan de achterzijde. De 64MP hoofdcamera levert kristalheldere beelden, zelfs bij weinig licht, dankzij de geavanceerde AI-algoritmen. De 16MP ultragroothoeklens biedt je de vrijheid om adembenemende landschappen en groepsfoto's vast te leggen, terwijl de 8MP macrocamera de kleinste details onthult. Aan de voorzijde zorgt de 32MP selfiecamera voor prachtige zelfportretten en videogesprekken in hoge resolutie.

Modern en Ergonomisch Ontwerp
De Realme GT6 is niet alleen krachtig, maar ook een lust voor het oog. Het slanke, premium ontwerp met een glazen afwerking en subtiele lijnen voelt zowel luxueus als comfortabel aan in de hand. Beschikbaar in meerdere elegante kleuren, is deze smartphone een perfecte aanvulling op elke stijl.

In de doos:

  • Smartphone
  • Oplaadkabel
  • 120W Adapter
  • Hoesje

Productspecificaties

  • Merk: Realme
  • EAN: 6941764433939

Beoordelingen

Gesponsorde producten