R2B Telefoonhouders Auto Magnetisch met 360 Graden rotatie - Voor Dashboard/Console - Gsm Houder Auto

4731433
14.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
R2B Telefoonhouders Auto Magnetisch met 360 Graden rotatie - Voor Dashboard/Console - Gsm Houder Auto
14.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De magnetische telefoonhouder model "Marken" brengt veiligheid en gebruiksgemak naar een hoger niveau met zijn innovatieve 360-graden rotatie en kantelfunctie. Ontworpen voor elke automobilist, stelt deze houder je in staat om je smartphone naar de perfecte kijkhoek te draaien en kantelen, rechtstreeks vanaf je dashboard. Hiermee vermijd je afleidingen en boetes, terwijl je jouw navigatie of handsfree gesprekken handsfree beheert. Aarzel niet langer en ga veilig en zonder boetes de weg op!

Jouw voordelen:

  • Volledige aanpasbaarheid: Draai en kantel de kop van de telefoonhouder 360 graden voor de ideale kijkhoek.
  • Sterke magnetische grip: Uitgerust met krachtige neodymium magneten om je telefoon stevig vast te houden, zelfs op ruwe wegen.
  • Moeiteloze installatie: Snelle en veilige bevestiging op elk glad oppervlak binnen je auto.
  • Veiligheid onderweg: Vermijd hoge boetes met een veilig en zichtbaar gemonteerde telefoon.
  • Universele compatibiliteit: Geschikt voor alle smartphones, met of zonder hoesje.
  • Geen signaalstoring: De magneten beïnvloeden de netwerk- of laadfuncties van je telefoon niet.

Flexibel en functioneel ontwerp

Deze telefoonhouder is niet alleen ontworpen om 360 graden te roteren, maar beschikt ook over een kantelfunctie, waardoor je je telefoon precies naar je eigen zichtlijn kunt aanpassen. Deze dubbele aanpassingsmogelijkheid garandeert dat je altijd de beste kijkhoek hebt, ongeacht je positie in de auto.

Krachtige magnetische bevestiging

Deze telefoonhouder is uitgerust met neodymium magneten, de sterkste type magneten beschikbaar, om ervoor te zorgen dat je telefoon stevig blijft zitten, zelfs tijdens een ruige rit. Deze magneten zijn speciaal ontworpen om geen interferentie met je telefoonsignalen te veroorzaken, waardoor je ongestoord kunt blijven navigeren en communiceren.

Eenvoudige eenhandige bediening en moeiteloze montage

De houder biedt een stevige grip en is eenvoudig te bevestigen. Verwijder de beschermfolie van de achterzijde van de magneet en bevestig de houder op je gewenste locatie. Je telefoon wordt niet standaard geleverd met magnetische eigenschappen; daarom is er een magnetisch plaatje meegeleverd. Plak na het verwijderen van de beschermfolie het plaatje op de achterkant van je telefoon. De sterke magneet zorgt ervoor dat je telefoon onder alle omstandigheden veilig bevestigd blijft.

Duurzame montage met herbruikbare lijm

De houder is voorzien van een hoogwaardige plakstrip die zorgt voor een langdurige en betrouwbare bevestiging op elke vlakke ondergrond binnen je auto. Deze lijm is herbruikbaar, wat betekent dat je de houder kunt verplaatsen zonder sporen na te laten of de kleefkracht te verliezen.

Installatie-instructies:

  1. Kies een geschikt en vlak oppervlak binnen je voertuig voor de montage.
  2. Maak het oppervlak schoon en droog het grondig om ervoor te zorgen dat er geen stof of vuil is.
  3. Verwijder de beschermende folie van de plakstrip aan de achterzijde van de houder en druk deze stevig tegen het oppervlak aan.
  4. Laat de houder minimaal 2 uur drogen, voordat je deze optimaal kunt gebruiken.
  5. Bevestig het meegeleverde magnetische plaatje op de achterkant van je telefoon of binnenin je telefoonhoesje.
  6. Je kunt nu je telefoon bevestigen en aanpassen met de roteer- en kantelfuncties voor de optimale kijkpositie.

Met deze uitgebreide functionaliteiten en eenvoudige installatie is de "Marken" telefoonhouder de perfecte keuze voor elke bestuurder die veilig en comfortabel wil navigeren. Upgrade je rijervaring en geniet van de ultieme flexibiliteit en veiligheid met onze nieuwste magnetische telefoonhouder.

1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze telefoonhouders. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!

De boete voor het vasthouden van je telefoon in de auto is per 1 maart 2024 verhoogd naar 420 euro. Wil jij veilig en boetevrij de weg op? Plaats dan nu deze auto telefoonhouder "Marken" in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van R2B. Dé specialist in alle soorten telefoonhouders en meer!

Productspecificaties

  • Merk: R2B
  • EAN: 8720165904907
Gesponsorde producten

Beoordelingen