R2B Telefoonhouders Auto Magnetisch - Voor Dashboard/Console - Gsm Houder Auto - Autoaccessoires - Auto Telefoonhouder

3914893
11.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
2BEHOME
4,3 Sterren
R2B Telefoonhouders Auto Magnetisch - Voor Dashboard/Console - Gsm Houder Auto - Autoaccessoires - Auto Telefoonhouder
11.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze veelzijdige magnetische telefoonhouder "Volendam" is geschikt voor elke auto en biedt een veilige bevestiging van je mobiele telefoon op het dashboard of andere vaste plaatsen in je voertuig. Hiermee voorkom je niet alleen hoge boetes, maar zorg je ook voor een veilige rijervaring. Aarzel niet langer en ga veilig en zonder boetes de weg op!

Jouw voordelen:

  • Handsfree bellen zonder zorgen en vermijd boetes van 420 euro
  • Inclusief twee sterke magnetische plaatjes
  • Eenvoudig te monteren op het dashboard of de middenconsole
  • Gemakkelijk met één hand te bedienen
  • Bestand tegen hobbels en offroad rijden
  • Stevige magnetische bevestiging
  • Geschikt voor alle merken en modellen telefoons
  • Ruimte voor een oplaadkabel
  • Bruikbaar met of zonder telefoonhoesje

Let op: De magnetische plaat kan het draadloos opladen van de telefoon soms hinderen. Als je draadloos wilt blijven opladen, plak dan de magnetische plaat net iets boven het midden van de achterkant van je smartphone.

Ontdek de universele magnetische telefoonhouder van R2B!

Deze telefoonhouder is snel en gemakkelijk te installeren op een glad dashboard of een andere plek in de auto, zoals de console. Dit zorgt voor een zorgeloos handsfree gebruik van je smartphone tijdens het rijden, waarmee je boetes voorkomt. Ideaal voor het gebruik van navigatie-apps of Flitsmeister!

Eenvoudige eenhandige bediening en moeiteloze montage

De houder biedt een stevige grip en is eenvoudig te bevestigen. Verwijder de beschermfolie van de achterzijde van de magneet en bevestig de houder op je gewenste locatie. Je telefoon wordt niet standaard geleverd met magnetische eigenschappen; daarom zijn er twee magnetische plaatjes inbegrepen. Plak na het verwijderen van de beschermfolie het plaatje op de achterkant van je telefoon. De sterke magneet zorgt ervoor dat je telefoon onder alle omstandigheden veilig bevestigd blijft.

Gsm-houder met 360-graden rotatie

Dankzij het innovatieve magnetische ontwerp kun je jouw telefoon 360 graden draaien, zowel horizontaal als verticaal, waardoor je je telefoon geheel naar wens kunt positioneren!

Vervaardigd uit zes sterke Neodymium magneten en bestand tegen drempels

Deze telefoonhouder is voorzien van zes sterke Neodymium magneten, waardoor je telefoon stevig bevestigd blijft onder alle omstandigheden. Deze magneten zorgen er bovendien voor dat de netwerkverbinding van je telefoon niet verstoord wordt, een veelvoorkomend probleem bij andere magnetische houders. Hierdoor is deze houder ideaal voor gebruik in de auto of op elke andere werkplek.

1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze telefoonhouders. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!

De boete voor het vasthouden van je telefoon in de auto is per 1 maart 2024 verhoogd naar 420 euro. Wil jij veilig en boetevrij de weg op? Plaats dan nu deze auto telefoonhouder "Volendam" in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van R2B. Dé specialist in alle soorten telefoonhouders en meer!

Productspecificaties

  • Merk: R2B
  • EAN: 8720165904761
Gesponsorde producten

Beoordelingen