QUVIO Tablet en telefoonhouder

3601484
14.95 12.71
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
HomeLiving
4,3 Sterren
QUVIO Tablet en telefoonhouder
14.95 12.71
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

QUVIO Telefoonhouder / Tablethouder voor op tafel

Deze mooie aluminium houder kan zowel als telefoonhouder of als tablethouder gebruikt worden. Het is een zeer praktische tool om uw gsm of tablet altijd bij de hand te hebben. Je hoeft nooit meer te zoeken waar uw iPhone of iPad zich bevindt.

Sterk en stijlvol tegelijkertijd

De QUVIO tablet- en telefoonhouder springt onmiddellijk in het oog. Hij is dus niet alleen praktisch,maar daarnaast ook nog eens stijlvol. Het metaal is zeer sterk waardoor je jaren lang van je tablethouder zult kunnen genieten. De aluminium afwerking past in elke omgeving. Heb je een zeer modern kantoor of eerder een klassiek interieur? Je hoeft je geen zorgen te maken: deze telefoonstandaard voelt zich overal thuis. Ook in vintage of stoere industriële interieurs is deze standaard graag gezien.

Een telefoonhouder die je zelf aanpast

Deze tablethouder kan gekanteld worden van 5° tot 45°. De afmeting van de standaard is 10 x 17 cm (dxh). Daardoor kun je je tablet of telefoon zodanig instellen dat je bijvoorbeeld geen storende lichtinval krijgt. Je krijgt daardoor altijd een optimaal zicht op het scherm van je tablet of je telefoon. Met deze tablet- en telefoonhouder heb je je handen vrij en kun je makkelijk je touchscreen bedienen,je berichten lezen of je foto's bekijken.

Meer dan alleen maar een standaard

De ontwerpers van QUVIO weten precies wat er van een telefoonstandaard verwacht wordt. Ze hebben dit type van een schoteltje voorzien. Hier kun je allerlei spulletjes op kwijt. Denk maar aan paperclips,elastiekjes of snoepjes. Onder je telefoon liggen ze veilig en altijd netjes opgeborgen. Wil jij het nuttige aan het aangename paren en jezelf verwennen met een leuke gadget? Dan is deze tablet- en telefoonhouder zeker iets voor jou!

Productspecificaties

  • Merk: QUVIO
  • EAN: 8719688014156
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 76.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten