PRIMO PR511SV 3-in-1 BLDC Steelstofzuiger Draadloos - Stofzuiger zonder zak - Kruimelzuiger - Max power 20 kPa - Blauw/R

4716367
99.95
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PRIMO-Elektro
4,1 Sterren
PRIMO PR511SV 3-in-1 BLDC Steelstofzuiger Draadloos - Stofzuiger zonder zak - Kruimelzuiger - Max power 20 kPa - Blauw/R
99.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Stofzuigen wordt een plezier met deze stijlvolle, compacte en multifunctionele PRIMO PR511SV 3-in-1 accu steelstofzuiger zonder zak. De gemotoriseerde vloerborstel verwijdert met gemak al het stof en vuil van jouw vloer. Met behulp van de meegeleverde kierenzuiger en stofborstel bereik je ook moeilijk bereikbare plaatsen. En op de koop toe, krijg je bij dit toestel ook nog een zachte rolborstel, voor je delicatere vloeren zoals parket. Kortom deze veelzijdige steelstofzuiger is een aanwinst voor ieder huis. Het efficiënte cycloon systeem in combinatie met de super krachtige 22.2 V Lithium-Ion batterij zorgt ervoor dat je in een mum van tijd de kamer stofzuigt. De PR511SV is draadloos, dit geeft je een onbeperkte bewegingsvrijheid en met de uiterst mobiele stofzuigkop kom je gemakkelijk onder kasten en banken.

Krachtige BLDC-motor

Een BLDC-motor (Brushless DC-motor) biedt verschillende voordelen ten opzichte van een traditionele motor die je zal terugvinden in een goedkopere steelstofzuiger, wat het een superieure keuze maakt voor consumenten die op zoek zijn naar de beste prestaties en gebruiksgemak. Een BLDC-motor in een steelstofzuiger biedt consumenten meer kracht, langere batterijduur en een betere algehele gebruikservaring. Dit toestel heeft een maximaal zuigvermogen van 20 kPa. Een steelstofzuiger met 20 kPa zuigkracht behoort tot de krachtigere opties op de markt en presteert uitstekend bij het reinigen van verschillende soorten oppervlakken.

Stofzuiger zonder zak

De PR511V is een steelstofzuiger zonder zak, al het opgezogen vuil wordt opgevangen in het stofreservoir van 0.45 l. Het stofreservoir is makkelijk te verwijderen en leeg te maken, zelfs zonder je handen vuil te maken. Doordat de handstofzuiger geen stofzak heeft, behoudt de PR511SV zijn zuigkracht. Let wel, voor het beste resultaat moet je na elke stofzuigbeurt het reservoir leeg maken, zo behoud deze krachtpatser al zijn zuigkracht.

HEPA 13 Filter Reinigt 99.95% van de uitgaande lucht

De geïntegreerde HEPA 13 Filter zorgt ervoor dat de uitgaande lucht ook echt schoon is. Een HEPA 13 filter houdt 99.95% van de stofdeeltjes tegen, hierdoor is de lucht die je stofzuiger uitblaast vrijwel zuiver en komen er geen stofdeeltjes in de lucht terecht. De HEPA filter is gemakkelijk schoon te maken met perslucht of door de filter onder de kraan af te spoelen. Er wordt trouwens bij dit toestel ook een extra filter geleverd, hierdoor kan je de perfecte zuigkracht nog langer behouden.

Krachtige draadloze Steelstofzuiger met een 22.2 V Lithium-Ion accu

De herlaadbare, 22.2 Volt krachtige Lithium-Ion batterij geeft deze draadloze steelstofzuiger 35 minuten aan zuigkracht wanneer je het toestel gebruikt in ECO-modus of 15 minuten in de turbo stand voor een super krachtige en snelle stofzuigbeurt. Dankzij de meegeleverde muurbevestiging kan je de steelstofzuiger ook makkelijk en compact opbergen. Een oplaadbeurt voor deze accusteelstofzuiger duurt slechts 4 à 5 uur, hierdoor is stofzuiger altijd snel klaar voor gebruik.

Efficiënt cycloon systeem

De krachtige BLDC cycloon motor geeft de PR511SV meer dan voldoende zuigkracht voor al jouw stofzuigklusjes. Zowel met het gebruik van de vloerzuigmond, kierenzuiger of stofborstel heeft de PR511SV een indrukwekkende zuigkracht voor een steelstofzuiger die draadloos is. Bovendien zorgt de BLDC motor ook nog eens voor een lange levensduur van jouw stofzuiger. Deze stofzakloze stofzuiger haalt het maximale uit het cycloon systeem. De PR511SV kan gebruikt worden voor alle vloertypes.

Multifunctioneel en veelzijdig

Je verandert deze steelstofzuiger in een handomdraai in een kruimelzuiger dankzij de meegeleverde opzetstukken. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de PR511SV gebalanceerd aanvoelt. De kierenzuiger en stofborstel die inbegrepen zijn zorgen er voor dat geen plekje in je huis onbereikbaar blijft.

Hulp tegen vieze geurtjes

Om de PRIMO steelstofzuiger in top conditie te houden is het belangrijk om na ieder gebruikt het reservoir leeg te maken. Dit voorkomt naast het verlies van zuigkracht ook het verspreiden van nare geurtjes. In de strijd tegen vieze geurtjes is het ook mogelijk om een paar geurparels op te zuigen, alvorens je gaat stofzuigen. De geurparels zullen direct een heerlijke geur verspreiden een de vieze luchtjes maskeren.

Specificaties

  • 3-in-1 steel- en handstofzuiger en kruimelzuiger
  • 200 W BLDC motor
  • 2 snelheden
  • Krachtig cycloon systeem
  • 22.2 V Lithium-Ion Accu
  • Snoerloos
  • Oplaadtijd: 4-5 uur
  • Gebruiksduur: +/- 35 min. (ECO modus) +/- 15 min. (Turbo modus)
  • Stofreservoir: 0,45 l
  • HEPA 13 Filter verwijdert 99.95% van de stofdeeltjes in de uitgaande lucht
  • Extreem wendbaar, ook moeilijk te bereiken plaatsen vormen geen probleem
  • Gemotoriseerde uitneembare vloerborstel voor een makkelijke reiniging
  • Inclusief accessoires: kierenzuiger, stofborstel, zachte rolborstel, extra filtertje en muurbevestiging

De PR511SV is de perfecte huishoudhulp voor je dagelijkse stofzuigbeurt. De combinatie van steelstofzuiger zonder zak en kruimelzuiger zorgt ervoor dat hij multi-inzetbaar is. Met de flexibiliteit van de zuigmond kom je zonder problemen onder meubels en tussen stoelen. Geen problemen met een stroomkabel maar 100% vrijheid om te gaan en staan waar je wil.

Productspecificaties

  • Merk: Primo
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 5411397167101
  • Geluidsniveau (db): 80
  • Kleur: Multikleur
  • Afmeting (cm): 24,2x21x107,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2380.0
  • Voltage: 22.2
  • Gebruikstijd accu (in minuten): 15
  • Oplaadtijd (in uren): 4.0
  • Geschikt voor type vloer: Alle vloertypen
Gesponsorde producten

Beoordelingen