Postoel in hoogte verstelbaar

3726603
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

De Stapelbare Po Toiletstoel

De stapelbare Po stoel is een nette en praktische stoel die voldoet aan strenge normen. Deze stoel is ontworpen voor gebruik in de slaapkamer of badkamer en biedt gebruiksgemak en hygiëne. Ontdek de kenmerken en specificaties van de stapelbare po stoel.

Gemak en Hygiëne

De stapelbare commode stoel is uitgerust met een 5 liter emmer met deksel, waardoor een gemakkelijke en hygiënische afvoer mogelijk is. De gewatteerde zitting zorgt voor extra comfort tijdens het gebruik. Bovendien is de bekleding van de commode gewatteerd en afneembaar, zodat u de zitting gemakkelijk kunt reinigen en bacteriënophoping kunt verminderen.

Praktisch Ontwerp

De Po stapelbare commode stoel is ontworpen met praktisch gebruik in gedachten. Het heeft een vaste gewatteerde rugleuning en een afneembare gewatteerde zitting voor verbeterde hygiëne. De stoel heeft een scharnierende thermohardende kunststof toiletbril voor comfort en gemak. Daarnaast is de stoel gemakkelijk stapelbaar, wat handig is voor opslag en transport.

Specificaties

- Gewicht: 6.15 kg
- Breedte tussen leuningen: 505 mm
- Diafragma breedte: 240 mm
- Opening diepte: 230 mm
- Hoogte van leuning naar zitting: 225 mm
- Diepte van de zitting: 350 mm
- Breedte van de zitting: 350 mm
- Hoogte van vloer tot bovenkant van de zitting: 460 mm
- Hoogte van vloer tot bovenkant van de rug: 780 mm
- Breedte van de toiletpot: 360 mm
- Diepte van de toiletpot: 350 mm
- Maximaal gebruikersgewicht: 158,76 kg

De Po stapelbare commode stoel wordt geleverd in een retailverpakking met afmetingen van 500x570x390 mm. Het brutogewicht is 8.7 kg en het nettogewicht is 8 kg.

Met zijn nette en praktische ontwerp biedt de Kent stapelbare commode stoel comfort en gemak voor gebruikers in de slaapkamer of badkamer. Het voldoet aan strenge normen en is een betrouwbare keuze voor mensen die behoefte hebben aan een functionele en hygiënische toiletoplossing.

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • EAN: 5021196596479
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: IJzer
  • Afmeting (cm): 45x51 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 6000.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten