Pop Television: The Office - Dwight Schrute Funko Pop #871

3997798
32.75
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Pop Television: The Office - Dwight Schrute Funko Pop #871
32.75
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Haal de hilariteit van The Office naar je toe met de Pop Animation: The Office - Dwight Schrute Funko Pop #871!

Dwight Schrute

Als je denkt aan The Office, dan denk je ongetwijfeld aan Dwight Schrute! Gespeeld door Rain Wilson staat hij bekend om zijn obsessie voor regels, protocollen en efficiëntie, maar misschien nog wel meer vanwege het gebrek aan sociale vaardigheden!

Deze Funko Pop is een eerbetoon aan Dwight, die zonder twijfel een van de meest geliefde en meest unieke personages is in de geschiedenis van televisie. Zijn onnavolgbare kenmerken, zijn vastberadenheid, eigenzinnigheid en loyale aard maken hem een bron van eindeloze humor en bewondering.

Authentieke details

Van Dwight's nauwkeurig geknoopte stropdas tot zijn karakteristieke bril en kenmerkende gezichtsuitdrukking, deze Funko Pop is zorgvuldig ontworpen om de essentie van Dwight Schrute vast te leggen. Elk detail, inclusief zijn zelfverzekerde houding en intense focus, weerspiegelt zijn unieke karakter in de serie.

Verzamelobject voor fans

Of je nu een fervente fan bent van The Office, een toegewijde Funko Pop-verzamelaar, of gewoon houdt van komische televisie, deze Dwight Schrute Funko Pop is een must-have toevoeging aan je collectie. Breng de humor en eigenzinnigheid van de serie naar je eigen display met dit unieke verzamelobject.

Perfect cadeau-idee!

Op zoek naar een uniek cadeau voor een fan van The Office? Deze Dwight Schrute Funko Pop is het ideale geschenk voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een speciale verrassing. Het zal zeker gewaardeerd worden door iedereen die geniet van de hilarische avonturen en de unieke persoonlijkheid van Dwight Schrute.

- Serie: Pop Television The Office #871 Dwight Schrute
- Formaat: 9,5 cm
- Verpakt in collectors box
- Officiële licentie

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Productspecificaties

  • Merk: Funko
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0889698349062

Beoordelingen

Gesponsorde producten