Pop Star Wars: Jumbo Mandalorian with the Child Funko Pop #380

4443343
38.05
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Pop Star Wars: Jumbo Mandalorian with the Child Funko Pop #380
38.05
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontmoet de Mandalorian en The Child... als Jumbo Funko Pop!

Betreed het meeslepende universum van Star Wars met de Pop Star Wars: Jumbo Mandalorian with the Child Funko Pop #380! Deze gedetailleerde collectible vangt het iconische duo in hun kenmerkende outfits.

De Mandalorian en The Child, een legendarisch duo

De Mandalorian, ook bekend als Din Djarin, is een stoere en mysterieuze premiejager, terwijl The Child, ook bekend als Grogu en liefkozend "Baby Yoda" genoemd, de harten van fans wereldwijd heeft veroverd met zijn schattige uitstraling en mysterieuze krachten. Samen vormen ze een onmisbaar team dat door het sterrenstelsel reist en onvergetelijke avonturen beleeft.

Authentieke details

Van de Mandalorian's glanzende beskar harnas tot The Child's schattige grote ogen en zwevende wieg, deze Jumbo Funko Pop is een eerbetoon aan het geliefde duo. Zorgvuldig ontworpen om de essentie van hun band en avonturen vast te leggen.

Verzamelitem

Voor zowel doorgewinterde Funko Pop-verzamelaars als fervente Star Wars-fans, is dit een onmisbaar stuk dat de magie en mystiek van een van de meest geliefde duo's in het Star Wars-universum vastlegt. Voeg deze Jumbo Mandalorian with the Child Funko Pop toe aan je collectie en breng de epische Star Wars-saga tot leven in je eigen huis!

Leuk als cadeau, of voor jezelf!

Zoek je een uniek cadeau voor een Star Wars-fan? Deze Jumbo Mandalorian with the Child Funko Pop is een geweldige verrassing voor verjaardagen, feestdagen of gewoon voor jezelf! Voeg deze meesterlijke bounty hunter en schattige sidekick toe aan je collectie, perfect om je liefde voor Star Wars en het iconische duo te tonen!

- Serie: Funko Pop Star Wars #380 Jumbo Mandalorian
- Formaat: 25 cm
- Verpakt in collectors box
- Officiële licentie

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Productspecificaties

  • Merk: Funko
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0889698499316

Beoordelingen

Gesponsorde producten