Pop Rocks: BTS Butter - Jin Funko Pop #280

4082956
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak kennis met de charismatische Jin... als Funko Pop!

Herbeleef de magie van BTS met deze unieke Jin Funko Pop, geïnspireerd door de iconische "Butter" muziekvideo! Deze gedetailleerde collectible vangt Jin in zijn kenmerkende outfit en stijlvolle pose.

Jin, de wereldster van BTS

Jin, bekend als een van de stralende sterren van BTS, heeft harten veroverd over de hele wereld met zijn betoverende stem en charmante persoonlijkheid. Als een van de belangrijkste leden van de wereldberoemde K-popgroep BTS, brengt Jin vreugde en inspiratie aan fans overal.

Nauwkeurige details

Van Jin's opvallende outfit tot zijn zelfverzekerde houding, deze Funko Pop is een eerbetoon aan de geliefde zanger uit de "Butter" muziekvideo. Zorgvuldig ontworpen om de essentie van Jin vast te leggen, inclusief zijn stijlvolle kapsel en charismatische uitstraling.

Onmisbaar verzamelitem

Voor zowel doorgewinterde Funko Pop-verzamelaars als fervente BTS-fans, is dit een onmisbaar stuk dat de magie van een van de meest geliefde artiesten uit de K-popwereld vastlegt.

Leuk als cadeau, of voor jezelf!

Zoek je een uniek cadeau voor een BTS-fan? Deze Jin Funko Pop is een geweldige verrassing voor verjaardagen, feestdagen of gewoon om jezelf te verwennen met een stukje BTS-memorabilia!

- Serie: Pop Rocks #280 BTS Butter - Jin
- Formaat: 9,5 cm
- Verpakt in collectors box
- Officiële licentie

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Productspecificaties

  • Merk: Funko
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0889698640459

Beoordelingen

Gesponsorde producten