Pop Movies: The Lord of the Rings - Gimli Funko Pop #629

4636473
24.27
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Pop Movies: The Lord of the Rings - Gimli Funko Pop #629
24.27
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Treed toe tot de Fellowship of the Ring met de Pop Movies: The Lord of the Rings - Gimli Funko Pop #629!

Gimli, de dappere dwergstrijder

Maak kennis met de dwergstrijder Gimli, de dappere en loyale dwerg van het Durin's Folk! Gimli, zoon van Glóin en een van de metgezellen van de Ring Gemeenschap, staat bekend om zijn moedige geest en onwrikbare loyaliteit. Als een meester in het gebruik van bijl en strijdbijl, heeft Gimli talloze harten gestolen met zijn vastberadenheid en strijdvaardigheid. Deze Funko Pop is een eerbetoon aan een van de meest geliefde dwergen uit de klassieke The Lord of the Rings films!

Herkenbare details

Van Gimli's imposante baard tot zijn robuuste harnas en karakteristieke helm, deze Funko Pop is een eerbetoon aan de legendarische dwerg uit de wereld van J.R.R. Tolkien's The Lord of the Rings. Elk aspect van zijn uiterlijk is met precisie vastgelegd om zijn unieke persoonlijkheid en vastberadenheid te benadrukken.

Een must-have voor elke fan

Of je nu een fervente verzamelaar bent van Funko Pops of een liefhebber van The Lord of the Rings, deze Gimli Funko Pop mag niet ontbreken in je collectie. Het is een perfecte aanvulling die de diepte en rijkdom van Midden-aarde naar voren brengt.

Ideaal cadeau voor avonturiers

Op zoek naar een geschenk dat indruk maakt? Deze Gimli Funko Pop is een geweldige keuze voor verjaardagen, jubilea of andere speciale gelegenheden. Het zal elke fan van The Lord of the Rings bekoren met zijn onmiskenbare charme en historische betekenis. Ben je klaar om Midden-Aarde te betreden? Bestel 'm vandaag nog en laat deze legendarische dwerg deel uitmaken van je eigen avontuur!

- Serie: Funko Pop #629 Pop Movies: The Lord of the Rings - Gimli
- Formaat: 9,5 cm
- Verpakt in collectors box
- Officiële licentie

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Productspecificaties

  • Merk: Funko
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0889698332484

Beoordelingen

Gesponsorde producten