Pop Marvel: Deadpool 3 - Deadpool Funko Pop #1362

4612277
22.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SpellenRijk
4,6 Sterren
Pop Marvel: Deadpool 3 - Deadpool Funko Pop #1362
22.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak kennis met Deadpool... als Funko Pop! Deze collectible brengt de iconische anti-held Deadpool tot leven in de kenmerkende stijl van Funko!

Breng de hilarische en ongefilterde wereld van Deadpool naar je collectie! Deze gedetailleerde collectible vangt de antiheld in zijn kenmerkende rood-zwarte outfit en ondeugende pose. De Pop Marvel: Deadpool 3 - Deadpool Funko Pop #1362 is een voorbode op Deadpool 3, de nieuwste film waarin zowel Deadpool als Wolverine zullen schitteren in een nieuw hoofdstuk van de Marvel-reeks.

Deadpool, de Merc with a Mouth

Deadpool, ook bekend als Wade Wilson, is geliefd om zijn scherpe humor, brute gevechtsvaardigheden, en vermogen om de vierde muur te doorbreken. Als een van Marvel's meest iconische en onvoorspelbare personages, brengt Deadpool altijd een lach en een dosis actie mee.

Kenmerkende outfit

Van Deadpool's iconische masker tot zijn ondeugende glimlach, deze Funko Pop is een eerbetoon aan de geliefde antiheld. Zorgvuldig ontworpen om de essentie van Deadpool vast te leggen, inclusief zijn kenmerkende katana's en speelse houding.

Verzamelitem

Voor zowel doorgewinterde Funko Pop-verzamelaars als fervente Marvel-fans, is dit een onmisbaar stuk dat de unieke charme van een van de meest entertainende personages in het Marvel-universum vastlegt. Voeg deze Deadpool Funko Pop toe aan je collectie en geniet van een dagelijkse dosis humor en avontuur!

Leuk als cadeau, of voor jezelf!

Zoek je een uniek cadeau voor een Marvel-fan? Deze Deadpool Funko Pop is een geweldige verrassing voor verjaardagen, feestdagen of gewoon voor jezelf! Bestel deze Funko Pop vandaag nog en laat Deadpool binnenkort bij jou thuis arriveren voor zijn volgende avontuur!

- Serie: Pop Marvel: Funko Pop #1362 Deadpool 3 - Deadpool
- Formaat: 9,5 cm
- Verpakt in collectors box
- Officiële licentie

Productspecificaties

  • Merk: Funko
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0889698797665

Beoordelingen

Gesponsorde producten