Pop Heroes: DC The Joker (Black Light) Funko Pop #370

4691105
25.33
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Pop Heroes: DC The Joker (Black Light) Funko Pop #370
25.33
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de sinistere charme van The Joker... als Funko Pop!

Breng de duistere allure van Gotham City naar je verzameling met de Funko Pop van The Joker! Deze bijzondere editie van de iconische schurk vangt de essentie van de Joker in een verlichtende zwartlichtversie, perfect voor zowel verzamelaars als fans van DC Comics.

The Joker in een nieuw licht

The Joker, de ongrijpbare en angstaanjagende tegenstander van Batman, wordt in deze Black Light versie op een geheel nieuwe manier gepresenteerd. Zijn kenmerkende grijns en flamboyante kleding komen tot leven onder zwartlicht, wat een unieke en levendige uitstraling toevoegt aan dit verzamelaarsobject.

Een eerbetoon aan DC Comics

Met zijn gedurfde kleuren en intrigerende details, brengt deze Funko Pop een eerbetoon aan een van de meest iconische en gevaarlijke villains uit de DC-universum. De Black Light editie benadrukt de chaos en de flair van The Joker, waardoor hij een opvallend stuk is in elke verzameling.

Must-have voor DC-fans en verzamelaars

Of je nu een doorgewinterde Funko Pop-verzamelaar bent of een fan van de DC Comics, deze The Joker Funko Pop is een onmisbaar item. Het combineert de gedurfde esthetiek van de Joker met de speciale effecten van zwartlicht, wat het tot een uniek en opvallend stuk maakt dat de sfeer van Gotham perfect weergeeft.

Perfect cadeau of aanvulling op je collectie!

Op zoek naar een uitzonderlijk cadeau voor een DC-fan of een bijzondere toevoeging aan je eigen verzameling? De Funko Pop! DC The Joker (Black Light) is ideaal voor verjaardagen, feestdagen, of gewoon om je collectie een duistere en levendige twist te geven. Laat The Joker de schurk zijn die je verzameling opfleurt!

- Serie: Funko Pop Heroes #370 DC The Joker (Black Light)
- Formaat: 9,5 cm
- Verpakt in collectors box
- Officiële licentie

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Productspecificaties

  • Merk: Funko
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0889698636117

Beoordelingen

Gesponsorde producten