Pop Harry Potter: Rubeus Hagrid - Funko Pop #07

4398374
32.75
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Pop Harry Potter: Rubeus Hagrid - Funko Pop #07
32.75
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Pop Harry Potter: Rubeus Hagrid - Funko Pop #07 kopen!

Betreed de magische wereld van Harry Potter met de Pop Harry Potter: Robeus Hagrid Funko Pop! Deze betoverende vinylfiguur vangt het karakter van Hagrid in één oogopslag en brengt zijn warmhartige persoonlijkheid en onmiskenbare uitstraling tot leven.

Hagrid, de geliefde terreinknecht en vriend van Harry Potter, wordt met buitengewone aandacht voor detail weergegeven in deze Funko Pop. Zijn reusachtige gestalte en wilde, warrige baard stralen een robuuste en vriendelijke charme uit.

De Funko Pop! #07 - Rubeus Hagrid is een eerbetoon aan een van de meest geliefde en loyale personages in de Harry Potter-reeks en is een absolute must-have voor fans van de tovenaarswereld. Of je nu een verzamelaar bent of gewoon gek bent op Hagrid's vriendelijke aard, deze Funko Pop voegt een vleugje magie en vriendschap toe aan je collectie.

Breng de warmte en toverkracht van Hagrid in je eigen huis en vier de tijdloze boodschap van vriendschap en loyaliteit met deze unieke Funko Pop! Voeg Hagrid toe aan je collectie en laat hem schitteren op je plank of bureau. Bestel vandaag nog en omarm de magie van Zweinstein met Rubeus Hagrid!

- Serie: Pop Harry Potter #07 Rubeus Hagrid
- Formaat: 15 cm
- Verpakt in collectors box
- Officiële licentie

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Productspecificaties

  • Merk: Funko
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0849803058647

Beoordelingen

Gesponsorde producten