Pop Harry Potter: Harry with Firebolt & Feather Funko Pop #51

4710116
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SpellenRijk
4,6 Sterren
Pop Harry Potter: Harry with Firebolt & Feather Funko Pop #51
29.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Betreed de Magische Wereld van Harry Potter met de Harry met Firebolt & Feather Funko Pop!

Herbeleef de iconische momenten uit de Harry Potter-serie met de Harry Potter Funko Pop #51: Harry met Firebolt & Feather. Deze zorgvuldig gedetailleerde collectible vangt de jonge tovenaar in een van zijn meest gedenkwaardige scènes.

Harry Potter: de uitverkoren tovenaar

Harry Potter, de jongen die bleef leven, is het hart van de geliefde tovenaarswereld. Bekend om zijn moed, loyaliteit en onuitputtelijke nieuwsgierigheid, heeft Harry de harten van miljoenen fans wereldwijd veroverd. Met zijn kenmerkende blik, ronde bril en bliksemschicht litteken, straalt deze Funko Pop alles uit waar Harry Potter voor staat.

Een ode aan de magie van Zweinstein

Deze Harry Potter Funko Pop is een eerbetoon aan een specifiek moment uit Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, waarin Harry zijn nieuwe bezemsteel, de Firebolt, ontvangt en met precisie een veer laat zweven tijdens een van zijn eerste lessen Bezweringen. Dit verzamelobject vangt niet alleen Harry's uitstraling, maar ook zijn groeiende magische vaardigheden en zijn band met de wereld van Zweinstein.

Must-have verzamelobject voor Harry Potter-fans

Of je nu een fervente verzamelaar bent of gewoon een fan van de Harry Potter-reeks, deze Funko Pop is een onmisbaar item. Het herinnert je aan de wonderlijke momenten van Harry’s avonturen en is een eerbetoon aan de magie van J.K. Rowling's creatie. Perfect om je eigen collectie mee te verrijken of als pronkstuk in je huis.

Het perfecte cadeau voor tovenaars en dreuzels

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een Harry Potter-fan? Deze Harry Potter Funko Pop #51 is een fantastische verrassing voor verjaardagen, feestdagen, of om iemand simpelweg te betoveren. Voeg een vleugje magie toe aan je verzameling of maak een vriend blij met dit bijzondere verzamelobject!

- Serie: Funko Pop Harry Potter #51 Harry with Firebolt & Feather
- Formaat: 9,5 cm
- Verpakt in collectors box
- Officiële licentie

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Productspecificaties

  • Merk: Funko
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0889698149495

Beoordelingen

Gesponsorde producten