Pop Halo: Master Chief with Energy Sword and Grappleshot Funko Pop #19

4585890
48.65
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Pop Halo: Master Chief with Energy Sword and Grappleshot Funko Pop #19
48.65
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Stap in de wereld van legendarische videogames met de Pop Halo: Master Chief with Energy Sword and Grappleshot Funko Pop #19!

Master Chief, de ultieme Spartan

Master Chief, ook bekend als John-117, staat bekend om zijn ongeëvenaarde vechtvaardigheden, strategisch inzicht en onverwoestbare wilskracht. Als symbool van hoop en heldendom, leidt hij de mensheid in hun strijd tegen buitenaardse bedreigingen.

Herkenbare supersoldaat

Dit iconische figuur brengt de legendarische Spartan supersoldaat tot leven, compleet met zijn kenmerkende wapens. Met zijn energiezwaard in de ene hand en de grappleshot in de andere, staat Master Chief klaar om de strijd aan te gaan tegen de vijanden van het menselijk ras.

Verzamelobject voor fans

Of je nu een fervente fan bent van de Halo-serie of een doorgewinterde Funko Pop-verzamelaar, de Master Chief with Energy Sword and Grappleshot Funko Pop is een must-have toevoeging aan je collectie. Breng de spanning en actie van de Halo-games naar je eigen display met deze Funko Pop!

Perfect cadeau-idee!

Op zoek naar een uniek cadeau voor een Halo-fan? Deze Master Chief Funko Pop is het ideale geschenk voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een presentje voor jezelf! Oftewel: voor iedereen die de epische avonturen van Master Chief volgt en zijn rol als ultieme beschermer bewondert!

Voeg de Master Chief with Energy Sword and Grappleshot Funko Pop toe aan je verzameling en vier de moed en kracht van een van de meest iconische personages uit de wereld van videogames!

- Serie: Pop Halo- Funko Pop #19 - Master Chief with Energy Sword and Grappleshot
- Formaat: 24 cm
- Verpakt in collectors box
- Officiële licentie

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Productspecificaties

  • Merk: Funko
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0889698588348

Beoordelingen

Gesponsorde producten