Pop Games: Pokémon - Dragonite Funko Pop #850

4636474
22.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SpellenRijk
4,6 Sterren
Pop Games: Pokémon - Dragonite Funko Pop #850
22.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Begeef je tussen de legendarische Pokémon met de Pop Pokémon: Dragonite Funko Pop #149!

Dragonite, de majesteuze Pokémon

Maak kennis met Dragonite, de majestueuze en krachtige Dragon/Flying-type Pokémon! Dragonite, afgebeeld met zijn iconische oranje schubben en kleine vleugels, staat bekend om zijn vriendelijke aard en indrukwekkende krachten en is een onmisbare toevoeging aan de collectie van elke Pokémon-trainer en fan.

Dragonite's evolutie van de mysterieuze Dratini naar de elegante Dragonair, en uiteindelijk naar de krachtige Dragonite, maakt hem een bijzondere verschijning in de Pokémon-wereld. Dragonite's brede scala aan krachtige aanvallen en hoge basisstatistieken maken hem een favoriet in elke strijd, en zijn charmante uiterlijk maakt hem geliefd bij fans van alle leeftijden.

Herkenbare details

Van Dragonite's kenmerkende oranje huid en vleugels tot zijn vriendelijke glimlach en imposante bouw, deze Funko Pop is een eerbetoon aan zijn legendarische status in de wereld van Pokémon. Elk detail is met precisie ontworpen om de essentie van Dragonite vast te leggen, inclusief zijn trouw aan zijn trainer en zijn vermogen om te schitteren in gevechten.

Perfecte aanvulling op de collectie

Of je nu een trouwe fan van de Pokémon-franchise bent, of gewoon geniet van het verzamelen van Funko Pop figuren, deze collectible is een geweldige aanvulling op je verzameling.

Perfect cadeau-idee!

Op zoek naar een uniek cadeau voor een Pokémon-fan? De Dragonite Funko Pop is perfect voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een speciale verrassing. Perfect voor elke fan die Dragonite's avonturen in de Pokémon-wereld heeft gevolgd en zijn rol als een geliefde metgezel waardeert! Vang deze Dragonite en breng een stukje Pokémon-plezier in huis!

- Serie: Pop Pokémon: Funko Pop #850 Dragonite
- Formaat: 9,5 cm

- Verpakt in collectors box
- Officiële licentie

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Productspecificaties

  • Merk: Funko
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0889698742207

Beoordelingen

Gesponsorde producten