Pop Games: Overwatch 4-Pack

4455132
38.05
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Pop Games: Overwatch 4-Pack
38.05
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de wereld van Overwatch met de Funko Pop 4-Pack: Sombra, Zarya, Junkrat en Mercy!

Breng de actie en spanning van Overwatch naar je verzameling met deze gedetailleerde Funko Pop 4-Pack. Deze set bevat vier van de meest iconische helden uit het populaire spel: Sombra, Zarya, Junkrat en Mercy. Elk personage is zorgvuldig ontworpen om hun unieke vaardigheden en karaktereigenschappen vast te leggen.

Sombra

Sombra, de meesterhacker Sombra is bekend om haar ongelooflijke hackvaardigheden en stealth-aanvallen. Deze Funko Pop vangt haar in haar kenmerkende paarse outfit en met haar cybernetische uitstraling, klaar om de strijd aan te gaan en de vijandelijke systemen te verstoren.

Zarya

Zarya, de onverschrokken tank Zarya, de krachtige tankheld, is een symbool van kracht en bescherming. Met haar indrukwekkende kracht en energiekanon is ze een onmisbare aanvaller op het slagveld. Deze Funko Pop toont Zarya in haar kenmerkende bepantsering, klaar om haar team te verdedigen.

Junkrat

Junkrat, de chaotische bommenwerper Junkrat, bekend om zijn explosieve persoonlijkheid en onvoorspelbare aanvallen, brengt chaos en verwarring in elke strijd. Deze Funko Pop vangt zijn grillige aard en destructieve wapens, inclusief zijn iconische grijns en bommen.

Mercy

Mercy, de toegewijde genezer Mercy is de ultieme supportheld, altijd klaar om haar teamgenoten te genezen en te beschermen. Deze Funko Pop toont Mercy in haar engelachtige verschijning met haar genezingsstaf, klaar om de balans in de strijd te herstellen.

Herkenbare looks

Van Sombra’s cybernetische look en Zarya’s krachtige bepantsering tot Junkrat’s chaotische wapens en Mercy’s engelachtige verschijning, deze Funko Pops zijn zorgvuldig ontworpen om de essentie van elk personage vast te leggen. Elk detail weerspiegelt hun unieke vaardigheden en rol in het spel.

Verzamelobject voor fans

Of je nu een fervente Overwatch-speler bent of een doorgewinterde Funko Pop-verzamelaar, deze 4-Pack is een must-have toevoeging aan je collectie. Breng de dynamiek en diversiteit van Overwatch naar je eigen display met dit indrukwekkende verzamelobject.

Perfect cadeau-idee!

Op zoek naar een uniek cadeau voor een Overwatch-fan? Deze Funko Pop 4-Pack met Sombra, Zarya, Junkrat en Mercy is het ideale geschenk voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een speciale verrassing. Het zal zeker gewaardeerd worden door iedereen die de avonturen en het teamwork van Overwatch volgt en geniet van de spannende gameplay.

- Serie: Funko Pop Overwatch:
* Sombra #307

* Zarya #306
* Junkrat #308
* Mercy #304

- Formaat: 9,5 cm
- Verpakt in collectors box
- Officiële licentie

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Productspecificaties

  • Merk: Funko
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0889698617987

Beoordelingen

Gesponsorde producten