Pop Games: Dungeons & Dragons - 3-Pack (Special Edition) Funko Pop

4671869
43.35
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Pop Games: Dungeons & Dragons - 3-Pack (Special Edition) Funko Pop
43.35
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak kennis met de gevreesde Vecna, Mind Flayer én Demogorgon... als Funko Pop's!

Herbeleef de spannende en duistere momenten uit Dungeons & Dragons met de 3-pack Funko Pop's van Vecna, Mind Flayer en Demogorgon! Deze gedetailleerde collectibles vangen deze duistere gedaantes in hun kenmerkende poses en outfits.

Vecna, de meester van onheil

Vecna, de sinistere lich uit de Dungeons & Dragons-wereld, staat bekend om zijn manipulatieve krachten en onsterfelijke honger naar macht. Met zijn angstaanjagende verschijning en krachtige spreuken is hij een van de meest gevreesde vijanden in het D&D-universum.

Mind Flayer, de geduchte psionische dreiging

De Mind Flayer, ook wel bekend als de illithid, is een geduchte tegenstander met zijn psionische krachten en hersenbrekende vaardigheden. Deze Funko Pop vangt de sinistere aanwezigheid en mentale macht van de Mind Flayer perfect!

Demogorgon, de tweehoofdig Heer van de Abyss

Demogorgon, de prins van de demonen, is een monsterlijke kracht die chaos en verderf zaait. Met zijn twee angstaanjagende hoofden en dreigende klauwen is de Demogorgon een iconische vijand die niemand snel zal vergeten.

Eerbetoon aan Dungeons & Dragons

Van Vecna's onheilspellende blik tot de psionische uitstraling van de Mind Flayer en de angstaanjagende verschijning van de Demogorgon, deze Funko Pop's zijn een eerbetoon aan de iconische schurken uit Dungeons & Dragons. Zorgvuldig ontworpen om de essentie van elk personage vast te leggen, inclusief hun huiveringwekkende details en karakteristieke kenmerken.

Verzamelobject voor D&D-fans

Voor zowel doorgewinterde Funko Pop-verzamelaars als fervente Dungeons & Dragons-fans is deze 3-pack een onmisbaar verzamelitem waarbij de duistere sfeer van het spel helemaal tot leven komt!

Leuk als cadeau, of voor je eigen verzameling!

Op zoek naar een uniek cadeau voor een Dungeons & Dragons-fan? Deze 3-pack Funko Pop's van Vecna, Mind Flayer en Demogorgon is een geweldige verrassing voor verjaardagen, feestdagen of gewoon om je eigen collectie duister te maken!

- Serie: Pop Games Dungeons & Dragons
- Formaat: 9,5 cm
- Verpakt in collectors box
- Officiële licentie

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Productspecificaties

  • Merk: Funko
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0889698746069

Beoordelingen

Gesponsorde producten