Pop Boxing: Mike Tyson Funko Pop #01

4605965
22.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SpellenRijk
4,6 Sterren
Pop Boxing: Mike Tyson Funko Pop #01
22.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Herbeleef de legendarische carrière van Mike Tyson met de Pop Boxing: Mike Tyson Funko Pop #01!

Stap in de ring met een van de meest legendarische boksers uit de geschiedenis - Mike Tyson! Ontdek de Funko Pop van deze iconische sporter, die het krachtige en charismatische karakter van Iron Mike vastlegt.

Mike Tyson, de geharde kampioen

Mike Tyson, geboren en getogen in Brooklyn, New York, werd een bokskampioen op slechts 20-jarige leeftijd en domineerde de ring met zijn verwoestende knock-outkracht. Nu kun je een stukje van zijn legacy vasthouden met deze exclusieve Funko Pop-figuur.

Herkenbare Iron Mike

Van Mike Tyson's gespierde bouw en kenmerkende gezichtstatoeage tot zijn iconische zwarte boksbroek en handschoenen, deze Funko Pop is zorgvuldig ontworpen om de essentie van deze legendarische bokser vast te leggen. Elk detail weerspiegelt de kracht, vastberadenheid en charisma die Tyson tot een ware bokslegende maken.

Verzamelobject voor fans

Of je nu een fervente fan bent van Mike Tyson, een verzamelaar van Funko Pops, of gewoon houdt van de opwinding van boksen, deze Mike Tyson Funko Pop is een must-have toevoeging aan je collectie. Breng de intensiteit en geschiedenis van de bokswereld naar je eigen display met dit indrukwekkende verzamelobject.

Perfect cadeau-idee!

Op zoek naar een uniek cadeau voor een boksliefhebber? Deze Mike Tyson Funko Pop is het ideale geschenk voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als cadeau voor jezelf! Voeg deze unieke Funko Pop toe aan je collectie en laat zien dat je een fan bent van een van de grootste boks legendes aller tijden!

- Serie: Pop Boxing: Funko Pop #01 Mike Tyson
- Formaat: 9,5 cm

- Verpakt in collectors box
- Officiële licentie

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Productspecificaties

  • Merk: Funko
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0889698568128

Beoordelingen

Gesponsorde producten