Pooltafel Afdekhoes 7Foot Zwart

4002577
N/A
Alleen online verkrijgbaar
Verkoop door Blokker
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bescherm je waardevolle pooltafel met onze hoogwaardige pooltafel afdekhoes. Met zijn stijlvolle zwarte kleur en perfecte pasvorm voor alle 7-foot tafels, is deze afdekhoes de ideale keuze voor elke poolliefhebber.

Onze afdekhoes is gemaakt van kwalitatief goed materiaal, waardoor hij duurzaam en langdurig is. Hij beschermt je pooltafel tegen stof, vuil, krassen en andere schade, waardoor de levensduur van je tafel wordt verlengd. Met deze afdekhoes kun je je pooltafel in topconditie houden, zodat je nog vele jaren van je favoriete spel kunt genieten.

Het stijlvolle ontwerp van de afdekhoes voegt een vleugje elegantie toe aan je speelkamer of mancave. Of je nu een moderne inrichting hebt of een meer klassieke stijl verkiest, de zwarte kleur van de hoes past perfect bij elke omgeving. Het geeft je pooltafel een verzorgde en professionele uitstraling, zelfs als hij niet in gebruik is.

De afdekhoes is voorzien van een handig aanrijgkoord, waarmee je hem stevig kunt bevestigen. Hierdoor blijft de hoes op zijn plaats, zelfs als er wat beweging in de ruimte is. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de hoes verschuift en je tafel onbeschermd achterlaat. Met ons slimme ontwerp kun je met een gerust hart je pooltafel afdekken.

Daarnaast is onze afdekhoes waterdicht, waardoor je pooltafel beschermd is tegen vocht en eventuele morsingen. Of het nu per ongeluk gebeurt tijdens een intens spel of door een drankje dat wordt omgestoten tijdens een gezellig samenzijn, je pooltafel blijft veilig en droog onder de bescherming van onze hoes.

Het gebruik van onze pooltafel afdekhoes is eenvoudig en gemakkelijk. Je kunt hem snel en moeiteloos over je tafel plaatsen en verwijderen. Of je nu een fanatieke poolspeler bent die dagelijks speelt of af en toe een potje speelt met vrienden, met onze afdekhoes is het beschermen van je pooltafel een fluitje van een cent.

Kortom, als je op zoek bent naar een pooltafel afdekhoes die kwaliteit, stijl en gebruiksgemak combineert, dan is onze afdekhoes de juiste keuze voor jou. Bescherm je investering, verleng de levensduur van je pooltafel en geniet van een stijlvolle uitstraling met onze hoogwaardige afdekhoes.

Specificaties:

- Kleur: Zwart
- Materiaal: Polypropyleen
- Afmetingen (lxbxh): 241 cm x 132 cm x 10 cm
- Gewicht: 1000 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1 

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700274
  • Type sluiting: Geen sluiting
  • Vorm: Anders
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1 (LxB)
  • Waterafstotend: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten