Plastia Gieter Gradient kunststof 1,4 liter taupe

4685839
12.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Plastia Gieter Gradient kunststof 1,4 liter taupe
12.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Plastia Gieter Gradient kunststof 1,4 liter taupe

Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan uw huis of tuin met de Plastia Gieter Gradient. Deze elegante gieter, gemaakt van hoogwaardig kunststof, is ideaal voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik. Met een capaciteit van 1,4 liter en een mooie taupe kleur is deze gieter niet alleen praktisch, maar ook een esthetische aanvulling op uw tuin- of interieurcollectie.

Kenmerken:

- Stijlvol Ontwerp: De moderne gradient taupe kleur en strakke lijnen maken deze gieter een decoratief element in uw huis of tuin.
- Handige Capaciteit: Met een inhoud van 1,4 liter is deze gieter perfect voor het water geven van kamerplanten, bloembakken en kleine tuinen.
- Duurzaam Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is deze gieter lichtgewicht, duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik.
- Comfortabele Greep: Het ergonomische handvat zorgt voor een comfortabele grip en maakt het gemakkelijk om precies de juiste hoeveelheid water te geven.
- Smalle Tuit: De smalle tuit zorgt voor gerichte watergift, waardoor u eenvoudig bij de wortels van uw planten kunt komen zonder te morsen.

- Inhoud: 1,4 liter
- Kleur: Taupe
- Materiaal: Kunststof

Of u nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint, de Plastia Gieter Gradient is een onmisbare tool voor het verzorgen van uw planten. Voeg deze stijlvolle en praktische gieter toe aan uw tuinbenodigdheden en zorg ervoor dat uw planten altijd de juiste hoeveelheid water krijgen!

Productspecificaties

  • Merk: Dutchlander
  • EAN: 8590415024293
  • Inhoud in liters: 1.0
  • Kleur: Taupe
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 27x10x26 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 109.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten