Plantenspuit 480ml

4607526
10.65
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Plantenspuit 480ml
10.65
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Ultra Clean Plantenspuit 480ml

Ben je op zoek naar een eenvoudige oplossing voor het verzorgen van je planten? Met de Ultra Clean plantenspuit 480ml geef je jouw planten precies wat ze nodig hebben, of het nu gaat om water, voeding of bescherming tegen ongedierte. Deze multifunctionele plantenspuit is een onmisbaar gereedschap voor elke tuinliefhebber en plantenbezitter.

Perfecte controle en gebruiksgemak

De Ultra Clean plantenspuit staat garant voor gebruiksgemak. De spuit heeft een inhoud van 480 milliliter en is vervaardigd uit duurzaam polypropyleen. Met zijn compacte formaat van ongeveer 22,5 cm is deze plantenspuit zeer handzaam. De ergonomische vormgeving zorgt ervoor dat je de plantenspuit gemakkelijk kunt hanteren en bedienen.

Kleurrijk en functioneel ontwerp

Niet alleen is de Ultra Clean plantenspuit praktisch in gebruik, hij is ook verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Afhankelijk van de voorraad ontvang je een kleur die niet alleen functioneel, maar ook een vrolijke aanvulling op je tuingereedschap is.

Ideaal voor diverse toepassingen

Of je nu delicate zaailingen wilt benevelen of je planten wilt behandelen met een natuurlijk bestrijdingsmiddel, deze plantenspuit maakt het eenvoudig. De fijne nevel zorgt voor een gelijkmatige verdeling over de bladeren en de grond, zonder de planten te verzadigen of beschadigen.

Altijd op voorraad bij Massamarkt

Wij bij Massamarkt zorgen ervoor dat dit topartikel altijd beschikbaar is. Met een snelle levering, direct uit onze voorraad, kun je snel aan de slag met de verzorging van je planten. Bestel de Ultra Clean plantenspuit vandaag nog en geniet van de beste prijs en kwaliteit!

Bestel eenvoudig en snel

Wacht niet langer en zorg ervoor dat je planten de aandacht krijgen die ze verdienen. Bestel de Ultra Clean plantenspuit 480ml nu via onze website en profiteer van een snelle levering binnen 24 uur. Ontdek ook onze andere tuinaccessoires en maak het verzorgen van je planten eenvoudiger dan ooit!

Productspecificaties

  • Merk: Ultra Clean
  • EAN: 8718158441669
  • Inhoud in liters: 0.48
  • Kleur: Multikleur
  • Afmeting (cm): 25x1,5 (LxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten