Philips Sonicare Sensitive opzetborstels HX6052/07 - set van 2

1359470
29.99 24.00
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
N-GEAR
3,4 Sterren
Philips Sonicare Sensitive opzetborstels HX6052/07 - set van 2
29.99 24.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Opzetborstels: 2 Sensitive-standaardborstel. Net als alle authentieke Philips Sonicare-opzetborstels, is deze opzetborstel veilig voor tanden en tandvlees. Elke opzetborstel is getest op kwaliteit voor uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid. De sonische beweging zorgt voor dynamische vloeistofkrachten die vloeistof diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand stuwt voor superieure maar zachte reiniging, elke keer weer.

In eerste instantie is het misschien niet merkbaar, maar opzetborstels worden geleidelijk aan zachter en slijten na enkele maanden normaal gebruik. De blauwe verkleurende borstelharen worden langzaam wit en helpen je te zien wanneer het tijd is voor een nieuwe opzetborstel. Vervang jouw opzetborstel om de drie maanden voor optimale resultaten.

Geschikt voor de volgende modellen: 2-serie voor tandplakverwijdering, HealthyWhite+, 3-serie voor gezond tandvlees, DiamondClean, EasyClean, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare+, voor kinderen, HealthyWhite.

Deze opzetborstel is speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees voor een uiterst zachte behandeling. Daarnaast is het klinisch bewezen dat deze opzetborstel meer tandplak verwijderen dan een handtandenborstel. 

Productspecificaties

  • Merk: Philips
  • Serie: Philips Sonicare
  • Artikelnummer: 4002255
  • EAN: 8710103633266
  • Aantal opzetborstels: 2
  • Vorm opzetborstel: Langwerpig
  • Geschikt voor type gebit: Ontstoken tandvlees Tandplak

Beoordelingen

Gesponsorde producten