Peppa Pig: Wereldavontuur - Nintendo Switch

3958881
27.45
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Peppa Pig: Wereldavontuur - Nintendo Switch
27.45
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

In Peppa Pig: Wereldavontuur voor Nintendo Switch speel je in de grote wijde wereld van Peppa en neem je jouw gezin mee in het verhaal!

Ontdek de wereld met Peppa Pig

Stap in de kleurrijke wereld van Peppa Pig: Wereldavontuur en verken samen met Peppa en haar vrienden verschillende spannende bestemmingen over de hele wereld. Van de stranden van Australië tot de besneeuwde bergtoppen van de Alpen, elk avontuur is vol leuke activiteiten en verrassingen.

Speel en leer met Peppa

Peppa Pig: Wereldavontuur is niet alleen een spel, maar ook een educatieve ervaring. Kinderen kunnen leren over verschillende culturen en geografische locaties terwijl ze plezier hebben. Het spel moedigt ontdekkingsreizen en creativiteit aan, waardoor leren leuk en interactief wordt.

Interactieve minigames en activiteiten

Beleef eindeloos plezier met een verscheidenheid aan interactieve minigames en activiteiten. Help Peppa met skiën, maak muziek, zoek naar schatten en nog veel meer. Elke bestemming heeft unieke spellen die kinderen uitdagen en vermaken.

Personalisatie en creativiteit

Kinderen kunnen hun eigen avatar creëren en aanpassen, zodat ze zich echt deel van Peppa's wereld voelen. Van kleding tot accessoires, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze personalisatie-opties stimuleren creativiteit en zorgen ervoor dat elk spel uniek is.

Perfect voor jonge gamers

Peppa Pig: Wereldavontuur is speciaal ontworpen voor jonge gamers. De eenvoudige besturing en intuïtieve gameplay maken het gemakkelijk voor kinderen om zelfstandig te spelen. De heldere graphics en vrolijke muziek zorgen voor een betoverende ervaring die de kleintjes zeker zullen waarderen.

Begin het avontuur!

Peppa Pig: Wereldavontuur biedt een perfecte mix van plezier en educatie. Het spel helpt kinderen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden zoals probleemoplossend vermogen, coördinatie en culturele kennis. Het is een geweldige keuze voor ouders die een vermakelijke en leerzame game voor hun kinderen zoeken. Ga samen met Peppa op een magisch avontuur en ontdek de wereld op een leuke en educatieve manier! Laat je kinderen genieten van uren speelplezier terwijl ze leren en groeien.

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

Bekijk de trailer van Peppa Pig: Wereldavontuur!

Productspecificaties

  • Merk: Bandai Namco Entertainment
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Namco Bandai
  • EAN: 5060528039482
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten