Parya Home - Tweedelige Kledingrek - Uitschuifbaar - Ijzeren Buizen - Grijs

3631842
89.99
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bobbel-Home
4,5 Sterren
Parya Home - Tweedelige Kledingrek - Uitschuifbaar - Ijzeren Buizen - Grijs
89.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Parya Home

Wij bij Parya Home hebben een breed assortiment om van uw huis een thuis te maken. Wij bieden een ruim assortiment aan en combineren functionaliteit met kwaliteit. Het valt gemakkelijk te combineren met andere meubelstukken. Dit meubel heeft een moderne uitstraling en u kunt het gemakkelijk combineren met andere meubels. Kortom, altijd de meubels die passen bij uw wensen.

Multifunctioneel

Dit roestvrij stalen kledingrek met schoenenrek past dankzij zijn moderne en eenvoudige vorm perfect bij iedere huistijl. Het formaat van het kledingrek is 154 x 172 x 42 centimeter. Dit kledingrek is gemaakt van met roestvrij staal geplateerde buis, robuust en corrosiebestendig. Verbindingsonderdelen zijn gemaakt van PP-kunststof. Als de kunststof onderdelen volledig zijn aangedraaid, is de maximale belastbaarheid van elke stang: 25 kg. Zeer stabiel, zelfs als hij volledig geladen is. Daarnaast is dit kledingrek eenvoudig te monteren.

Service
Heeft u een vraag over één producten? Onze klantenservice staat iedere dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij garanderen u daarom de beste kwaliteit en service voor, na en tijdens de aankoop.

Productspecificaties

  • Merk: Parya Home
  • Verpakkingsinhoud: 1 x Parya Home - Tweedelige Kledingrek - Uitschuifbaar
  • EAN: 8720618532244
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 154x42x172 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten