Parkeerschijf 15x11cm

4587536
8.87
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Parkeerschijf 15x11cm
8.87
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

parkeren met gemak: de All Ride parkeerschijf 15x11cm

Laat je parkeerzorgen achter met de handige All Ride parkeerschijf 15x11cm! Of je nu snel een boodschap doet of een dagje uit gaat, deze parkeerschijf helpt je altijd om op tijd te parkeren. Met zijn compacte formaat en duidelijke aanduidingen is dit een must-have voor iedere automobilist.

makkelijk in gebruik

Je gebruikt de All Ride parkeerschijf eenvoudig en snel. Dankzij het formaat van 15x11cm past hij gemakkelijk in je dashboardkastje of deurvak. De grote, duidelijke cijfers zorgen ervoor dat je in een oogopslag de juiste tijd instelt. Dit bespaart je tijd en voorkomt parkeerstress!

duidelijke en duurzame kwaliteit

De All Ride parkeerschijf is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal. Dit betekent dat hij lang meegaat, zelfs bij dagelijks gebruik. De helderblauwe kleur en witte cijfers zorgen ervoor dat je altijd goed zichtbaar parkeertijden aangeeft, zelfs bij weinig licht.

ideaal voor iedere automobilist

Of je nu een ervaren bestuurder bent of net je rijbewijs hebt gehaald, de All Ride parkeerschijf is perfect voor jou. Hij voldoet aan alle wettelijke eisen en is geschikt voor gebruik in heel Europa. Zo parkeer je zorgeloos en voorkom je boetes.

over All Ride parkeerschijven
  • duidelijk formaat: 15x11cm
  • gemaakt van duurzaam materiaal
  • helderblauwe kleur met witte cijfers
  • voldoet aan alle wettelijke eisen

Ben je op zoek naar een betrouwbare en makkelijk te gebruiken parkeerschijf? Kies dan voor de All Ride parkeerschijf 15x11cm en parkeer voortaan met een gerust hart!

Productspecificaties

  • Merk: All Ride
  • EAN: 8711252058351

Beoordelingen

Gesponsorde producten