Park Beyond - Impossified Edition - PC

3999912
115.23
Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Park Beyond - Impossified Edition - PC
115.23
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Park Beyond - Impossified Edition: bouw het pretpark van je dromen!

In Park Beyond - Impossified Edition voor PC krijg je de unieke kans om een pretpark te bouwen dat de wetten van de natuur tart. Deze editie biedt niet alleen het standaard spel, maar bevat ook extra content die je bouwavontuur nog specialer maakt. Denk aan alles uit de Visioneer Edition, plus een exclusieve fysieke en digitale soundtrack, een Omnicar Desk figurine, een artbook, een poster, en meer! Met deze speciale editie beschik je over unieke items die het spel naar een hoger niveau tillen en het totale spelplezier vergroten.

Inhoud Impossified Edition

De Impossified Edition bevat:

Visioneer Edition Content
Fysieke & digitale soundtrack door Olivier Derivière
Omnicar Desk figurine
Artbook
Poster
Lanyard & staff badge
Beyond Seas Set

Je rol als visionaire architect

Stap in de schoenen van een innovatieve architect die de wereld van pretparken voorgoed zal veranderen. Je wordt ingehuurd door een bedrijf dat in zwaar weer verkeert en moet samenwerken met kleurrijke personages, zoals Phil, de enthousiaste veteraan, en Izzy, de serieuze maar vriendelijke manager. Samen moet je het bedrijf nieuw leven inblazen door onmogelijke attracties te bouwen en klanten te trekken met magische ervaringen die ze nergens anders kunnen vinden.

Onmogelijke attracties en modulaire achtbanen

Wat Park Beyond echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je krijgt om compleet unieke attracties te ontwerpen. Met innovatieve tools kun je achtbanen creëren die door de lucht vliegen en carrousels die magie uitstralen. De enige beperking is je eigen fantasie. Elke attractie die je bouwt, is een meesterwerk op zich, en het spel beloont jouw creativiteit met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Het bouwen van het perfecte pretpark is niet alleen een kwestie van management, maar ook van pure verbeelding en innovatie.

Toegankelijke besturing en campagnespeltype

Of je nu een doorgewinterde gamer bent of net begint met simulatiegames, Park Beyond biedt een toegankelijke besturing waarmee je het bouwen van pretparken snel onder de knie krijgt. Daarnaast zorgt het verhalende campagnespeltype ervoor dat je wordt meegesleept in het verhaal terwijl je je droompretpark opbouwt. Met een rijke cast aan personages en een goed geschreven verhaal, voelt het spel als een persoonlijke reis waarbij jouw creativiteit centraal staat.

Geschikt voor leeftijden vanaf 7 jaar.

Bekijk gameplay van Park Beyond!

Productspecificaties

  • Merk: Bandai Namco Entertainment
  • Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Namco Bandai
  • EAN: 3391892019759
  • Genre games: Simulatie
  • Platform: PC
Gesponsorde producten

Beoordelingen