Paperdreams snoepblikje - Papa

4586763
13.75
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Paperdreams snoepblikje - Papa
13.75
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Geef een origineel cadeau met het Paperdreams Snoepblikje - Papa

Zoek je een uniek en persoonlijk cadeau voor je vader? Met het Paperdreams snoepblikje - Papa verras je hem op een originele manier! Dit leuke snoepblikje, versierd met een grappige cartoon, is niet alleen perfect om snoepjes in te bewaren, maar ook ideaal om bijvoorbeeld een cupcake in te presenteren. Een veelzijdig en vrolijk cadeau voor elke gelegenheid!

Perfecte maat en kwaliteit

Het snoepblikje heeft de ideale afmetingen van 9 x 9 x 7,5 cm, waardoor het niet alleen geschikt is voor snoepjes, maar ook perfect past voor het verpakken van een kleine verrassing zoals een cupcake. Gemaakt van stevig aluminium en uitgevoerd in vrolijke kleuren blauw en geel, is dit blikje een duurzaam en herbruikbaar cadeau dat nog lang na de feestelijke gelegenheid van nut kan zijn.

Eenvoudig en snel in huis

Met een altijd beschikbare voorraad en snelle leveringsopties (24 uur in Nederland en 2-3 dagen in België) zorg je ervoor dat je last-minute toch nog een geweldig cadeau kunt geven. Het bestellen van dit snoepblikje gaat eenvoudig en snel via onze website.

Ideaal voor iedere Papa

Of het nu voor een verjaardag is, Vaderdag, of gewoon om je waardering te tonen, het Paperdreams snoepblikje - Papa is altijd een goed idee. Dit cadeau spreekt boekdelen en laat zien hoeveel je om hem geeft. En met de mogelijkheid om het blikje te vullen met zijn favoriete snoepjes of een zelfgebakken cupcake, maak je het nóg persoonlijker.

Niet meer twijfelen, bestel nu en maak je vader blij met dit creatieve en persoonlijke cadeau! Bekijk ook onze andere producten zoals de geurkaarsen, sleutelhangers en cartoonmokken voor meer inspiratie.

Productspecificaties:
  • Kleur: Multi (blauw, geel)
  • Geslacht: Unisex
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmetingen: 9 x 9 x 7,5 cm (L x B x H)
  • EAN: 8716764110610

Voeg het Paperdreams snoepblikje - Papa toe aan je winkelwagen en verras je vader met dit schattige en veelzijdige cadeau!

Productspecificaties

  • Merk: Paperdreams
  • EAN: 8716764110610
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Metaal Staal
  • Afmeting (cm): 9x8 (LxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten