Pacific Ocean Sup Board - Special Edition - Opblaasbaar Paddle Board - Complete set - Max. 80KG - 285 x 71 x 10cm -

3742778
201.99
Je kunt 40 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
ThuisXL
3,7 Sterren
Pacific Ocean Sup Board - Special Edition - Opblaasbaar Paddle Board - Complete set - Max. 80KG - 285 x 71 x 10cm -
201.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dit product is ook af te halen op ons adres! (Ma. t/m Vr. tot 18.00 uur) m.u.v. feestdagen. U kunt ons een mail sturen voor meer informatie.

De Pacific SUP set is de ideale keuze voor enthousiastelingen die willen genieten van het suppen zonder gedoe met een groot hardboard. Dit opblaasbare SUP board wordt geleverd als complete set, inclusief peddel, pomp en draagtas. Eenmaal bij het water, vouw je het SUP board uit, blaas je het op, en je bent klaar om te gaan!

Compleet met alles wat je nodig hebt, is deze SUP-set perfect geschikt voor zowel beginners als ervaren peddelsurfers.

Ideaal voor beginners en kinderen
Perfect voor beginners en kinderen, dit SUP Board is ontworpen met de nieuwkomer in gedachten. De afmetingen en vormgeving bieden een stabiel platform dat nieuwe gebruikers helpt vertrouwen op te bouwen tijdens het suppen. Het compacte formaat en de dikte zorgen voor extra stabiliteit, wat het ideaal maakt voor lichtere peddelaars en jonge gebruikers, en daarmee een uitstekende keuze voor gezinnen. Bovendien laat de dual action handpomp het board snel en moeiteloos opblazen.

Wendbaar en veelzijdig voor diverse wateractiviteiten
Wendbaar en geschikt voor diverse wateractiviteiten, dit SUP Board blinkt uit in flexibiliteit. Of je nu rustig peddelt op een stil meer of soepel door licht golvend water manoeuvreert, het kleinere formaat van het board vergemakkelijkt de besturing op verschillende wateroppervlakken en biedt de veelzijdigheid die nodig is om te genieten van diverse soorten wateractiviteiten.

Compact Design
Het compacte ontwerp van het SUP Board verbetert niet alleen het gemak waarmee het gedragen en opgeslagen kan worden, maar verhoogt ook de algehele prestaties op het water. Dit kleinere formaat is bijzonder geschikt voor golvend water, waar grotere boards vaak moeite hebben met het behouden van controle.

Inclusief compleet SUP pakket
Dit SUP Board komt met een compleet pakket aan accessoires, waaronder een peddel, middenvin, enkelkoord, reparatieset, en pomp, samen met het supboard zelf en een duidelijke handleiding. Met deze complete set ben je volledig uitgerust voor een fantastische dag op het water.

Kenmerken:

  • Dankzij de afmetingen van 285 x 71 x 10 cm is dit peddelboard bijzonder wendbaar en responsief, met EVA anti-slip bekleding voor optimale grip en comfort
  • Geschikt voor één persoon, met een maximaal belastbaar gewicht van 80 kg
  • Voorzien van vaste- en afneembare vin
  • De aluminium peddel is verstelbaar in lengte van 170 cm tot 210 cm
  • Inclusief veiligheidskoord (SUP-leash) en een net om eventueel je waterdichte tas mee te nemen tijdens je tochten op het water
  • Wordt geleverd met een grote handpomp (2.2L) en reparatiekit, inclusief een pomp met geïntegreerde PSI-meter en duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Netto gewicht van 9.7 kg, gemakkelijk te vervoeren in de meegeleverde polyester rugtas van 10 kg en 80 x 35 cm
  • Opblaasbaar tot maximaal 1 bar / 15 PSI, met een robuuste en schokbestendige constructie met dropstitch en gelijmd pvc
Klik hier voor de handleiding.

Let op: Als het SUP Board niet stabiel aanvoelt, kan extra oppompen helpen om de stabiliteit te vergroten.

Suppen is de snelst groeiende watersport ter wereld, en met goede reden. Het is leuk, ontspannend en een geweldige work-out voor het hele lichaam. Probeer het deze zomer zelf eens uit! Dankzij de opblaasbare eigenschap van de Pacific SUP boards zijn ze gemakkelijk te vervoeren. Of je nu een beginnende supper bent of een ervaren toertocht wilt maken, dit brede, sterke en stabiele board is ideaal. Het elastische koord aan de voorkant biedt zelfs de mogelijkheid om wat bagage mee te nemen voor onderweg!

SUP SUP CLUB

Wil je iets anders doen en tegelijkertijd iets goeds doen voor het milieu? SUP SUP CLUB werkt samen met SUP Clean-Up in een landelijke schoonmaakactie om het bewustzijn over waterverontreiniging te vergroten en de waterwegen in en rond steden schoon te houden.

 

Hoe moet je Suppen?





Productspecificaties

  • Merk: Kemper
  • EAN: 6095803611694
  • Afmeting (cm): 32x65x65 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten