Outward - PC

3958677
31.49
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Outward - PC
31.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Overleven in een meedogenloze wereld

Outward voor PC is niet zomaar een RPG; het is een hardcore survival-ervaring waarin jij als avonturier je eigen pad moet uitstippelen in de ruige wereld van Aurai. Of je nu een doorgewinterde speler bent of nieuw in het genre, deze game dwingt je om slim, strategisch en voorbereid te zijn. In Outward draait het niet alleen om het vechten tegen vijanden, maar ook om het overleven in de natuur. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Gebruik je overlevingsinstinct

In Outward speel je niet de typische onoverwinnelijke held. Integendeel, je bent een gewone avonturier die probeert te overleven in een gevaarlijke wereld vol uitdagingen. Zoek naar voedsel en drinkwater, bescherm jezelf tegen ziekte, en pas je aan aan het grillige klimaat. De game biedt een unieke balans tussen RPG-mechanieken en survival-elementen, wat je voortdurend dwingt om je bewust te zijn van je omgeving.

Het ontbreken van magie of superkrachten maakt deze survival-ervaring nog realistischer. Elke beslissing telt: van het kiezen van de juiste uitrusting tot het plannen van je volgende expeditie. Overleven is in Outward net zo belangrijk als het winnen van een gevecht.

Zoek naar verborgen schatten

Aurai biedt een open wereld vol geheimen en verborgen schatten. Durf jij het aan om op gevaarlijke expedities te gaan? Ontdek kerkers, trotseer dodelijke vijanden en ontrafel mysteries die diep in de wildernis verborgen liggen. Elk avontuur brengt risico’s met zich mee, maar ook waardevolle beloningen.

De wereld is niet alleen gevuld met vijanden, maar ook met natuurlijke gevaren, zoals extreme kou en dorst. Hierdoor biedt Outward een extra laag van spanning en strategie tijdens je ontdekkingsreizen. Ga je voor de schat, of speel je op veilig?

Wees slim én voorbereid, want er is geen weg terug!

In Outward betekent een nederlaag niet automatisch het einde. De dynamische nederlaag-scenario's zorgen ervoor dat de game verder gaat, zelfs als je faalt. Misschien word je gevangen genomen of achtergelaten in de wildernis – elk scenario is uniek en beïnvloedt het verloop van je verhaal. De continue auto-save functie maakt dat elke keuze permanent is. Er is geen mogelijkheid om terug te gaan, wat de spanning en betrokkenheid vergroot. Kies verstandig met wie je mee wil doen en onderneem cruciale missies voor je factie. Wees slim, maar vooral voorbereid! De kou van de nacht kan hier even gevaarlijk zijn als een roofdier dat op de loer ligt in het donker...

Co-op gameplay

Speel je liever samen? Outward biedt zowel lokale als online co-op gameplay, wat betekent dat je de gevaren van Aurai kunt delen met vrienden. Samenwerken en plannen wordt cruciaal, vooral wanneer je tegen de moeilijkste vijanden vecht!

Een combinatie van survival en klassiek avontuur

Outward onderscheidt zich van andere RPG’s door de combinatie van harde survival-elementen en klassieke avonturen. In plaats van een over-the-top held, ben je een gewone avonturier die slim moet zijn om te overleven. De open wereld, strategische gevechten, en de onvoorspelbare dynamische scenario’s maken het een unieke ervaring als je op zoekt bent naar een uitdaging. Of je nu kiest voor solo-spel of samen met vrienden, Outward biedt een meeslepende wereld waarin elke stap telt!

Geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar.

Bekijk de gameplay trailer van Outward!

Productspecificaties

  • Merk: Plaion
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Koch Media
  • EAN: 4020628773892
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PC
Gesponsorde producten

Beoordelingen