Orange Gym, inklapbare Roeitrainer, Roeimachine, Roeiapparaat, 12 niveaus

4692324
159.95
Je kunt 31 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OrangeShop-eu
4,1 Sterren
Orange Gym, inklapbare Roeitrainer, Roeimachine, Roeiapparaat, 12 niveaus
159.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De roeitrainer van Orange Gym is een mooie toevoeging aan jouw fitnessroutine die garant staat voor een meeslepende roei-ervaring. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint, deze roeimachine zal je training naar nieuwe hoogten tillen. Dankzij het compacte ontwerp is deze roeitrainer perfect geschikt voor thuis, in de sportschool of in fitnessstudio's. Bovendien is hij inklapbaar waardoor hij gemakkelijk opgeborgen kan worden wanneer hij niet in gebruik is. Geniet dus altijd en overal genieten van een effectieve training, zonder veel gedoe.

Hydraulische Weerstand voor Aanpasbare Intensiteit

De roeimachine is uitgerust met hydraulische weerstand, waardoor je de intensiteit van je training naar wens kunt aanpassen. Met 12 verschillende weerstandsinstellingen kun je jouw workout precies afstemmen op je fitnessniveau en persoonlijke doelen, of je nu een rustige sessie wilt of een intensieve intervaltraining.

Geavanceerd Display voor Realtime trainingsinformatie

Het geavanceerde display van het roeiapparaat houdt je nauwkeurig op de hoogte van je voortgang. Volg je herhalingen, trainingstijd, herhalingen per minuut en verbrande calorieën terwijl je jezelf in het zweet werkt. Deze realtime feedback motiveert je en daagt je uit om telkens weer je persoonlijke records te verbeteren.

Comfortabel en Duurzaam Ontwerp

Deze roeitrainer is ontworpen met duurzaamheid en comfort in gedachten. Het stevige frame zorgt voor stabiliteit tijdens elke roeisessie, terwijl de ergonomische zitting en handgrepen zorgen voor een comfortabele roeipositie. Zo kun je je volledig concentreren op je training zonder afleiding.

Productspecificaties

  • Merk: Orange Gym
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720612803548
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten