OPPO A80 5G - 256GB - Purple

4713873
249.00
Je kunt 49 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,4 Sterren
OPPO A80 5G - 256GB - Purple
249.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een smartphone die perfect balanceert tussen stijl, prestaties en functionaliteit. Met zijn elegante design en geavanceerde technologieën biedt de Oppo A80 een gebruikservaring die zowel soepel als indrukwekkend is.

Schitterend Display
De Oppo A80 is uitgerust met een groot 6,67-inch Full HD+ display dat zorgt voor heldere en levendige beelden. Of je nu video's bekijkt, games speelt of op sociale media surft, het scherm biedt een rijke visuele ervaring met levendige kleuren en scherpe details.

Krachtige Prestaties
Aangedreven door een Mediatek Dimensity 6300 processor, levert de Oppo A80 soepele en efficiënte prestaties, zelfs bij het multitasken. Met zijn interne opslagruimte heb je voldoende geheugen om al je favoriete apps, foto's en video's op te slaan.

Indrukwekkende Camera's
Leg al je bijzondere momenten vast met de geavanceerde camera-instellingen van de Oppo A80. De 50 MP hoofdcamera aan de achterkant zorgt voor heldere en gedetailleerde foto's, terwijl de 8 MP groothoeklens perfect is voor het vastleggen van adembenemende landschappen en groepsfoto's. De 8 MP frontcamera met AI beautification zorgt ervoor dat je selfies er altijd op hun best uitzien.

Duurzame Batterij
Met een 5.100 mAh batterij biedt de Oppo A80 voldoende kracht om de hele dag door te gaan zonder tussentijds opladen. En met de snelle oplaadtechnologie ben je binnen no-time weer klaar om op pad te gaan.

Slimme Functies en Software
De Oppo A80 draait op ColorOS, een aanpasbare en gebruiksvriendelijke software gebaseerd op Android. Het biedt een scala aan slimme functies en optimalisaties, zoals Dark Mode en Game Mode, die je smartphone-ervaring verder verbeteren.

Strak en Modern Design
De Oppo A80 heeft een slank en licht ontwerp dat niet alleen prettig in de hand ligt, maar ook een stijlvolle aanvulling is op je dagelijkse look. Deze smartphone is zowel functioneel als modieus.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • EAN: 6932169350570

Beoordelingen

Gesponsorde producten