OPPO - Reno12 FS 5G - 12GB/512GB - Olive Green

4692706
335.00
Je kunt 67 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,5 Sterren
OPPO - Reno12 FS 5G - 12GB/512GB - Olive Green
335.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Oppo Reno 12 FS combineert elegant design met geavanceerde technologie om je een ongeëvenaarde smartphone-ervaring te bieden. Deze nieuwe toevoeging aan de Reno-serie is ontworpen om jouw dagelijkse digitale leven te verrijken en te vereenvoudigen. Van verbluffende fotografie tot vloeiende prestaties, de Oppo Reno 12 FS stelt niet teleur.

Display
De Oppo Reno 12 FS beschikt over een helder 6,67-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2400 x 1080 pixels. Geniet van levendige kleuren en scherpe beelden, ideaal voor het streamen van video's en het spelen van games. De hoge verversingssnelheid van 120Hz zorgt voor een soepele en responsieve gebruikerservaring.

Camera
Leg adembenemende foto's en video's vast met de geavanceerde drievoudige camerasetup. De 50MP hoofdcamera biedt scherpe en gedetailleerde opnames, zelfs bij weinig licht. Daarnaast zorgen de 8 MP ultragroothoeklens en de 2 MP macrolens ervoor dat je altijd het perfecte shot krijgt, ongeacht de omstandigheden. De 32 MP frontcamera is ideaal voor prachtige selfies en videogesprekken.

Batterij
Met de 5000 mAh batterij kun je de hele dag door zonder zorgen genieten van je telefoon. En wanneer het tijd is om op te laden, zorgt de SuperVOOC-snellader ervoor dat je binnen enkele minuten weer klaar bent om te gaan.

Design
De Oppo Reno 12 FS heeft een strak en modern design met een behuizing van glas en metaal. Deze smartphone perfect bij jouw persoonlijke stijl.

Software
Draaiend op ColorOS 13, gebaseerd op Android 13, biedt de Oppo Reno 12 FS een intuïtieve en aanpasbare gebruikersinterface. Met handige functies zoals donkere modus, app-beveiliging en uitgebreide privacy-opties heb je altijd de controle over je digitale leven.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone
  • Simnaald
  • Snelstartgids
  • Veiligheidsgids

Productspecificaties

  • Merk: Oppo
  • EAN: 6932169349710

Beoordelingen

Gesponsorde producten