Omron RS7 Intelli IT polsbloeddrukmeter met smartphone verbinding

3258491
159.95
Je kunt 31 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Omron RS7 Intelli IT polsbloeddrukmeter met smartphone verbinding
159.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Omron RS7 Intelli IT polsbloeddrukmeter is het nieuwste topmodel bloeddrukmeter van Omron. Deze bloeddrukmeter is eenvoudig te gebruiken, meet geruisloos en is makkelijk voor onderweg door het compacte ontwerp. De metingen zijn zeer accuraat door de Intellisense techniek in de manchet. Door deze Intellisense techniek wordt de meting uitgevoerd, zonder dat de manchet onnodig hard wordt opgeblazen.

De Omron RS7 Intelli IT polsbloeddrukmeter heeft een led-positioneringssensor. Dit zorgt voor nog nauwkeurigere meetresultaten. Ook heeft deze bloeddrukmeter de optie voor opvolging van ochtendhypertensie, en een hypertensie-indicatiebalk. Deze indicatiebalk geeft aan of er aan het einde van de meting hypertensie wordt gedetecteerd. Daarnaast heeft de bloeddrukmeter 2 gebruikersprofielen, met maar liefst 100 geheugenplaatsen per gebruikersprofiel om eerdere metingen te bekijken.

Met behulp van het manchet-controlesysteem wordt er aangegeven of de manchet op de juiste manier rondom de pols is aangebracht en dus niet te los of te strak. Ook detecteert de Omron RS7 Intelli IT een onregelmatige hartslag. Deze polsbloeddrukmeter is niet alleen klinisch gevalideerd voor de algemene populatie, maar ook bij de obese populatie. Dit maakt deze polsbloeddrukmeter uniek in zijn soort.

Door de mogelijkheid om de polsbloeddrukmeter te verbinden met uw smartphone, kunt u met gebruik van de Omron Connect-App op elk moment uw vooruitgang raadplegen of bepaalde trends herkennen. De Omron Connect-App is te gebruiken voor iPhone en Android apparaten.

Productspecificaties

  • Merk: Omron
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 4015672111172
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten