OlliOlli World (Code in box) - Nintendo Switch

3958704
14.73
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
OlliOlli World (Code in box) - Nintendo Switch
14.73
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

In OlliOlli World voor Nintendo Switch speel je een stijlvol en kleurrijk skateavontuur!

Ontdek het levendige Radlandia

In OlliOlli World flip en flow je door de levendige en bruisende wereld van Radlandia, waar je kleurrijke personages ontmoet. Reis door de diverse wijken, elk met zijn eigen unieke stijl en uitdagingen. Van de zonovergoten stranden van Sunshine Valley tot de mystieke bossen van Cloverbrook, elke locatie zit boordevol verrassingen en geheimen om te ontdekken. Ontmoet kleurrijke personages, voltooi missies en ontdek verborgen routes terwijl je de wereld verkent. Terwijl je grinds, tricks en airs uitvoert, ga je op zoek naar de mystieke skategoden om uiteindelijk Gnarvana te bereiken!

Ontdek een unieke skateboard-ervaring

OlliOlli World tilt het skateboarden naar een hoger niveau met zijn dynamische en responsieve gameplay. Voer indrukwekkende tricks en combinaties uit terwijl je door een verscheidenheid aan uitdagende levels skatet. De intuïtieve besturing zorgt ervoor dat zowel beginners als ervaren spelers direct kunnen genieten van het skaten.

Aanpasbare personages en uitrusting

Maak je skate-ervaring uniek met volledig aanpasbare personages. Kies uit een breed scala aan outfits, accessoires en skateboards om je eigen stijl te creëren. Pas je personage aan naar jouw smaak en skate met flair door Radlandia.

Competitie en uitdagingen

Daag jezelf en anderen uit in verschillende modi, waaronder de eindeloze sandbox-modus waar je jouw vaardigheden kunt perfectioneren en high scores kunt behalen. Neem deel aan dagelijkse uitdagingen en online competities om te zien hoe je het opneemt tegen skaters van over de hele wereld.

Prachtige kunststijl

Geniet van de prachtige, handgetekende kunststijl die OlliOlli World onderscheidt. De levendige en gedetailleerde graphics brengen Radlandia tot leven, terwijl de meeslepende soundtrack je volledig onderdompelt in de skatesfeer.

Perfect voor fans en nieuwkomers

Of je nu een fan bent van de OlliOlli-serie of nieuw bent in de wereld van skateboardgames, OlliOlli World biedt een toegankelijke en diepgaande ervaring voor iedereen. De combinatie van vloeiende gameplay, uitdagende levels en unieke visuele stijl maakt het een must-have voor elke gamer!

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

Bekijk de gameplay trailer van OlliOlli World!

Productspecificaties

  • Merk: Take-Two Interactive
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Take-Two Interactive
  • EAN: 5026555070348
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten