Oliva's - Zeepdispenser - Zeeppompje - Zeeppomp gezicht - 350 ml - Zwart

4713880
23.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Zeepdispenser - Zeeppompje - Zeeppomp gezicht - 350 ml - Zwart
23.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en moderne esthetiek met de zwarte gezicht zeepdispenser van het merk Oliva's. Deze unieke zeeppomp voegt een vleugje originaliteit toe aan je badkamer of keuken en biedt tegelijkertijd een handige manier om je handen te wassen.


Design
Met zijn opvallende ontwerp in de vorm van een gezicht, is deze zeeppomp een ware eyecatcher in elke ruimte. De strakke lijnen en het diepe zwart zorgen voor een moderne uitstraling die perfect past bij eigentijdse interieurs.


Inhoud
Met een royale inhoud van 350 ml biedt dit zeeppompje voldoende ruimte voor je favoriete vloeibare zeep of handreiniger. De handige pomp zorgt voor een moeiteloze dosering, waardoor je snel en gemakkelijk je handen kunt reinigen. De pomp is gemakkelijk bij te vullen door de pomp te verwijderen.


Duurzaamheid en kwaliteit
De Oliva's zwarte gezicht zeepdispenser is gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Het stevige ontwerp staat garant voor langdurig gebruik, terwijl het zwarte oppervlak gemakkelijk schoon te maken is. Voeg een vleugje moderniteit en functionaliteit toe aan je badkamer of keuken met deze zeepdispenser. Maak van het wassen van je handen een stijlvolle en praktische ervaring met deze eigentijdse zeeppomp.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720726275590
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 8,8x8,8x11,8 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen