Oliva's - Stoelpoot beschermers - 12-16mm - Stoelpootdoppen - Stoelpoot sokken - Rond - Zwart - 24 stuks

4671079
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Stoelpoot beschermers - 12-16mm - Stoelpootdoppen - Stoelpoot sokken - Rond - Zwart - 24 stuks
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met Oliva's stoel beschermers zorg je voor maximale bescherming van je vloeren tegen krassen en beschadigingen veroorzaakt door stoelpoten. Deze zwarte stoelbeschermers zijn speciaal ontworpen om op ronde stoelpoten te passen en bieden een duurzame oplossing voor het beschermen van je vloeren.


Geschikte afmetingen
De stoeldoppen zijn geschikt voor stoelpoten met een diameter van 12 mm tot 16 mm. Meet de diameter van je stoelpoten nauwkeurig op voordat je bestelt, zodat je zeker weet dat de stoeldoppen perfect passen. De stretch van het materiaal maakt het mogelijk om te passen op stoelpoten met dus een doorsnede van 1,2 cm tot 1,6 cm.


Eenvoudige installatie
Plaats de stoeldoppen eenvoudig over de uiteinden van de stoelpoten voor een stevige en veilige pasvorm. De flexibiliteit van het materiaal maakt het installatieproces snel en gemakkelijk, zodat je direct kunt genieten van de bescherming van je vloeren.


Vilt anti-kras laag
Elke stoeldop is voorzien van een vilt anti-kras laag aan de onderkant, waardoor je vloeren worden beschermd tegen krassen en beschadigingen bij het verschuiven van de stoelen. Zo blijven je vloeren er als nieuw uitzien, zelfs na langdurig gebruik.


Ruim pakket
Met 24 stuks in een pakket zijn Oliva's stoeldoppen geschikt voor 6 stoelen met elk 4 poten. Dit ruime pakket zorgt ervoor dat je al je stoelen kunt voorzien van de nodige bescherming tegen krassen en beschadigingen.


Bescherm je vloeren en geniet van een langdurige oplossing met Oliva's Stoeldoppen. Meet nauwkeurig de diameter van je stoelpoten op voordat je bestelt en geef je vloeren de bescherming die ze verdienen.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • EAN: 8720726275651

Beoordelingen

Gesponsorde producten