Oliva's - Snijplanken set van 4 snijplanken - Met houder - 33x20cm - Snijplank - 4 kleuren

4671590
31.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Snijplanken set van 4 snijplanken - Met houder - 33x20cm - Snijplank - 4 kleuren
31.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met de Oliva's snijplankenset heb je de perfecte oplossing voor het georganiseerd en hygiënisch bereiden van verschillende soorten voedsel. Elke van de vier kleurgecodeerde planken is ontworpen voor een specifiek type voedsel, waardoor kruisbesmetting wordt voorkomen en je keukenactiviteiten gestroomlijnd verlopen.


Kleurgecodeerde planken
De set bestaat uit vier planken van 33x20 cm elk, met elk een andere kleur en label op het handvat. Zo kun je gemakkelijk onderscheid maken tussen de planken voor vlees, groenten en fruit, vis en meer. Dit bevordert niet alleen de hygiëne, maar maakt het ook eenvoudig om de juiste plank te kiezen voor elke bereidingstaak.


Duurzame kwaliteit
Gemaakt van hoogwaardig kunststof zijn deze snijplanken van Oliva's uitzonderlijk stevig en duurzaam. Met een dikte van 5 mm bieden ze een stabiel oppervlak om op te snijden en zijn ze bestand tegen intensief gebruik in de keuken.


Handige houder
De grijze houder van de set zorgt voor een overzichtelijke en compacte opslag van de planken wanneer ze niet in gebruik zijn. Met een afmeting van 24 x 8 cm en een hoogte van 33 cm past de houder gemakkelijk op het aanrecht of in een keukenkastje.


Vaatwasserbestendigheid
Het schoonmaken van deze snijplankenset is eenvoudig dankzij de vaatwasserbestendigheid. Na gebruik kunnen de planken probleemloos in de vaatwasser worden geplaatst, waardoor je kostbare tijd en moeite bespaart.


Maak van je keuken een georganiseerde en efficiënte werkruimte met de Oliva's snijplankenset. Geniet van het gemak van kleurgecodeerde planken en hygiënisch koken voor elke gelegenheid.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720726275644
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 33x20x0,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten