Oliva's - Snijplanken set van 3 snijplanken - 30x20 cm - Snijplank - 3 stuks

4671589
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Snijplanken set van 3 snijplanken - 30x20 cm - Snijplank - 3 stuks
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Breng kleur en functionaliteit naar uw keuken met de Oliva's Snijplanken Set! Deze set bevat drie stijlvolle snijplanken in de kleuren rood, beige en wit, elk met een afmeting van 20x30 cm en een dikte van 2,5 mm. Of u nu groenten, fruit, vlees of brood snijdt, deze snijplanken bieden de perfecte ondergrond voor al uw snijwerk.


Specificaties:
Kleurrijke set: Deze set bestaat uit drie snijplanken in de levendige kleuren rood, beige en wit. De kleuren helpen u om kruisbesmetting te voorkomen door verschillende snijplanken voor verschillende soorten voedsel te gebruiken.


Ideale afmetingen: Met een formaat van 20x30 cm bieden deze snijplanken voldoende ruimte voor al uw snijbehoeften, terwijl ze compact genoeg zijn om gemakkelijk op te bergen.


Duurzaam en dun: De snijplanken hebben een dikte van slechts 2,5 mm, waardoor ze licht en eenvoudig hanteerbaar zijn. Ondanks hun dunne ontwerp zijn ze duurzaam en bestand tegen intensief gebruik.


Vaatwasserbestendig: Maak het schoonmaken een fluitje van een cent! Deze snijplanken zijn volledig vaatwasserbestendig, zodat u meer tijd kunt besteden aan koken en minder aan schoonmaken.


Deze snijplanken zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Ze passen perfect in elke moderne keuken en maken uw kookervaring efficiënter en hygiënischer. Bovendien zorgt de hoogwaardige kwaliteit ervoor dat ze lang meegaan, zelfs bij dagelijks gebruik. Upgrade uw keuken vandaag nog met de Oliva's snijplanken set van 3. Kleur, kwaliteit en gemak komen samen in deze onmisbare keukentool.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720726275767
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 30x20x0,25 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten