Oliva's - Knoflookpers - Knoflookpersen - Gemberpers - Vaatwasbestendig - Blauw

4671116
17.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Knoflookpers - Knoflookpersen - Gemberpers - Vaatwasbestendig - Blauw
17.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak van het persen van knoflook een moeiteloze en stijlvolle ervaring met de Oliva's kunststof knoflookpers. In tegenstelling tot traditionele knoflookpersen is deze pers gemaakt van hoogwaardig kunststof, met een diepblauwe en antraciete kleurstelling die een vleugje elegantie toevoegt aan je keuken.


Origineel ontwerp
Met zijn opvallende kleuren en modern ontwerp is de Oliva's kunststof knoflookpers een originele toevoeging aan je keukengereedschap. Het biedt niet alleen functionaliteit, maar ook een esthetische waarde die je keuken verfraait.


Stevig en betrouwbaar
Deze knoflookpers is erg stevig en betrouwbaar in gebruik. Hij is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik en biedt consistente prestaties bij het persen van knoflook of bijvoorbeeld gember.


Eenvoudig te gebruiken
Dankzij het eenvoudige ontwerp is de Oliva's knoflookpers gemakkelijk te gebruiken. Plaats eenvoudig een teentje knoflook in de pers en knijp stevig samen voor fijngehakte knoflook zonder gedoe.


Vaatwasserbestendig
Na gebruik kun je deze knoflookpers eenvoudig reinigen, want hij is vaatwasserbestendig. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van je keukengereedschap.


Voeg een vleugje stijl en gemak toe aan je keuken met de Oliva's kunststof knoflookpers. Ontdek het plezier van moeiteloos knoflook persen met dit originele en betrouwbare keukengereedschap.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720726275668
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 17x6 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten