Oliva's - Dunschiller - Groentesnijder - Aardappelschilmesje - Aardappel- & groenteschiller - RVS

4671120
15.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Dunschiller - Groentesnijder - Aardappelschilmesje - Aardappel- & groenteschiller - RVS
15.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Oliva's Dunschiller is vakkundig ontworpen met een duurzaam RVS mes en een elegant houten handvat. Deze combinatie van materialen zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor een langdurige en betrouwbare prestatie bij het schillen van verschillende soorten groenten en aardappelen.


Veelzijdig gebruik
Of je nu een wortel, courgette, tomaat of aardappel wilt schillen, deze dunschiller staat klaar voor elke taak. Het gladde RVS mes glijdt moeiteloos door de schil van diverse groenten en aardappelen, waardoor je snel en efficiënt kunt werken in de keuken.


Comfortabel en stevig
Met zijn ergonomisch gevormde houten handvat ligt de dunschiller comfortabel in de hand, zelfs bij langdurig gebruik. Daarnaast biedt het stevige ontwerp van het mes optimale stabiliteit en controle tijdens het schillen, voor een nauwkeurig resultaat keer op keer. Met een lengte van 17,5 cm en een breedte van 4,5 cm is deze dunschiller compact en handig op te bergen in je keukenlade


Gemakkelijk schoon te maken
De Oliva's dunschiller is vaatwasserbestendig voor extra gemak, maar kan ook eenvoudig met de hand worden afgespoeld na gebruik. Zo blijft het mesje in optimale conditie en klaar voor gebruik bij je volgende culinaire avontuur.


Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan je keuken met de groenten- en aardappelschiller van het merk Oliva's. Ontdek het gemak van moeiteloos schillen met deze veelzijdige en betrouwbare keukentool.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720726275620
  • Materiaal handgrepen: Hout
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Afmeting (cm): 17,5x4,5 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten