Oliva's - Citruspers - Citroenpers - Citruspers handmatig - Limoenpers - Fruitpers - RVS

4671112
22.50
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Citruspers - Citroenpers - Citruspers handmatig - Limoenpers - Fruitpers - RVS
22.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ervaar het gemak en de duurzaamheid van de Oliva's citruspers, vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal (RVS). Deze handmatige fruitpers is ontworpen voor optimale prestaties en gaat jarenlang mee, waardoor je keer op keer kunt genieten van verse citrus sappen.


Geschikt voor alle citrusvruchten
Of je nu limoenen voor een verfrissende cocktail perst of citroenen voor een heerlijke vinaigrette, deze citruspers is perfect voor al je citrusvruchten. Met zijn veelzijdigheid en efficiëntie wordt het persen van sap een fluitje van een cent. De pers filtert de pitten effectief uit het sap, waardoor je kunt genieten van een gladde en verfrissende drank.


Handig ophangoog
Dankzij het ophangoog aan het uiteinde van de citroenpers kun je hem gemakkelijk ophangen in je keuken, waardoor hij altijd binnen handbereik is wanneer je hem nodig hebt. Zo bespaar je ruimte op je werkblad en houd je je keuken georganiseerd.


Afmeting
Met een lengte van 22 cm en een breedte van 7 cm is deze citruspers compact en handig in gebruik. Hij past perfect in je hand en is eenvoudig te manoeuvreren, zelfs bij het persen van grote hoeveelheden citrusvruchten.


Let op: Terwijl onze citruspers geschikt is voor de vaatwasser, adviseren we toch om na gebruik de pers met de hand te reinigen om de levensduur te optimaliseren. Gebruik een zachte spons en mild afwasmiddel om de pers schoon te maken en droog het grondig af om condensatie en de kans op corrosie te verminderen.


Voeg een vleugje frisheid toe aan je dagelijkse routine met de Oliva's citruspers. Maak moeiteloos heerlijke sappen en gerechten met deze handige en betrouwbare keukenhulp.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720726275613
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 22x7x4,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten